Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 konta na innym mailu

zjedzmlotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na plu i mam pytanie czy jeśli jednym kontem z innym mailem używam mober hacka a drugim bez moda bije moby to czy mogą mi zbanowac to konto którym je bije ?

Ps. Tym z modem też się buffuje

Opublikowano

Nie , zbanują Ci zapewne te na modzie , ale na meila. na IP Ci nie dadzą ;) Ja dostałem chyba 5 banów za moda i fischbota i tylko na meile na IP nic nie poszło , graj bez obaw.

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Legenda
Opublikowano

Dostaniesz bana, ponieważ gdy dostałem perma za expbota jakieś 1.5 roku temu i zrobiłem nowe konto to na następny dzień blokada. Odwołałem się do supportu to powiedzieli mi, że powiązanie kont, ale nie wiem jakim cudem Team Metin2.pl dał mi ub mając twardy dowód, że używam cheatów.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ale konta są na innym mailu.

Ale jesteście pewni że gm nie da mi bana jako powiązane konto, że mam buffa z modem w grupie i uzywam nim pelerynki a główną bije??

Opublikowano

Ale konta są na innym mailu.

Ale jesteście pewni że gm nie da mi bana jako powiązane konto, że mam buffa z modem w grupie i uzywam nim pelerynki a główną bije??

Jedynie może Ci sprawdzić , czy Te konta są powiązane . Zalezy na jakiego Gm trafisz . Innym sie nawet nie chce nic sprawdzać i tylko dadzą bana na to co widzą a inni to wiesz. Jeśli masz podobne mejle / przedrostek w meilu to może się kapnąć , że to twoje konto i ban na wszystkie

Opublikowano

a jesli te konta maja prawie identyczne loginy ? Różnią się jedynie 1 znakiem.

I mam jeszcze 1 pytanie, czy jeśli około 3 tygodnie temu grałem od 10 do 35 lvl na bocie. Aktualnie dochodze do 50 juz bez bota to czy mogę dostać bana na przykład po miesiącu, po 2?

Opublikowano

banują tylko na maila nie na IP mnie zbanowali za sprzedaż na allegro ale to już dawno było to mi pobanowali konta o których nie wiedziałem że je mam na mailu ;]

a siostrze na innym emailu normalnie nic nie zrobili grała dalej a sprzedarz to wieksze przewinienie niż mod

po 2 nie daj sie złapać to bana nie dostaniesz ustawiaj tam gdzie mało ludzi albo w nocy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...