Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka Q.

Spociuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Oglądając stream xPeke dostrzegłem, że na jego menu głównym jest art: glacial malaphite. U mnie Menu główne wygląda tak:

post-749279-0-34155000-1366473227_thumb.png

I tutaj pytanie. Czy można u mnie to zmienić, żeby zamiast tego było tak jak u np. xPeke?

2. Czy widamomo kiedy wejdzie patch wprowadzający mapę Aram ?

Diss_Stream.png

Opublikowano

1. Tak, całe to tło można podmienić, ale to dość sporo zabawy z tego co wiem. Raczej nic konkretnego ci nie powiem, poza tym że na pewno się da.

2. Nie.

Opublikowano

@Up Wielkie dzięki. Like leci. Grunt teraz aby znaleźć dokładną odpowiedź do 1 pytania.

Diss_Stream.png

Opublikowano

@up Po zmianie języka nic się nie stało. Może jakieś inne propozycje? ( programy do edycji? )

Diss_Stream.png

Opublikowano

Każdą grafikę w grze można zmienić za pomocą specjalnego programu przeznaczonego pod edycję plików (Nie pamiętam, jakie mają rozszerzenia).

Mimo to, patcher i tak automatycznie będzie ściągał pliki z serwera, więc taka zmiana nie wchodzi w grę.

Nie rozumiem trochę sensu Twojego pytania, dlatego też nie jestem w stanie udzielić pełnej odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...