Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M3 Lee co dalej ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze dotarłem do w.w czołgu (ogólnie chcę dojść do ostatnich tierów czołgów ciężkich) T29 itd ,iść drzewkiem t1 heavy czy m4 ?

Feel the beat!

Opublikowano

Cze dotarłem do w.w czołgu (ogólnie chcę dojść do ostatnich tierów czołgów ciężkich) T29 itd ,iść drzewkiem t1 heavy czy m4 ?

Jeśli chcesz odblokować obie linie (medy i htki) to lepiej iść przez M4 Shermana. Wadą tego rozwiązania jest to że działo 90mm zbadasz sobie dopiero na T29.

Idąc przez T1 HT odblokujesz tylko HTki ale za to zbadasz sobie 90tke już na M6.

76561198001815076.png
Opublikowano

Ja ci polecam pójść przez M4
Fajny czołg, a odblokujesz obie przyjemne linie ;)
Wadą tego będzie T29 ze stockowym działem, ale to można rozwiązać, kupując najpierw T20, przez co odblokujesz 90 mm
Pozdrawiam

shoob.png

Opublikowano

m6 wyrzuca nawet na X tiery więc na pewno gra sie nim przyjemnie... :rolleyes:

Zgłupiałeś !? Człowieku, jak jeździsz w plutonie z jakąś IX to pozadrawiam ! M6 jest zajebistym HT-kiem i trafia przeważnie na Topke...

A co do tematu, ja polecam M6 ponieważ jest naprawde zarąbiste, a pozatym szkoda czasu na T29, żeby badać tą 90-tke !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...