Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Xtrap

MasterofFps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niewiem czemu ale niemoge wlaczyc crossfire

wkoncu udalo mi sie zlapac sygnal moim ...... netem

i chcialem sobie pograc w cfa wlaczam a tu error :/ (wczoraj o 15-20 updatowalem cfa update mial 190mb+

wlaczylem i wszystko bylo ok(zagralem tylko 1 plansze bo za slabego neta mialem))

140aa79c4ca91.jpg

za pomoc daje like it + 5 w profilu :D

Opublikowano

Niewiem czemu ale niemoge wlaczyc crossfire

wkoncu udalo mi sie zlapac sygnal moim ...... netem

i chcialem sobie pograc w cfa wlaczam a tu error :/ (wczoraj o 15-20 updatowalem cfa update mial 190mb+

wlaczylem i wszystko bylo ok(zagralem tylko 1 plansze bo za slabego neta mialem))

140aa79c4ca91.jpg

za pomoc daje like it + 5 w profilu :D

Za słaby internet i on nie może nawiązać solidnego sygnału do gry. Innymi słowy zamów szybsze połączenie :P I nie jakieś Plus czy Cyfrowy polsat co masz przez usb lub inne dziadostwa tylko stały normalny kabelek podłączany do kompa. Ceny są praktycznie takie same a stały jest lepszy.

Opublikowano

Za słaby internet i on nie może nawiązać solidnego sygnału do gry. Innymi słowy zamów szybsze połączenie :P I nie jakieś Plus czy Cyfrowy polsat co masz przez usb lub inne dziadostwa tylko stały normalny kabelek podłączany do kompa. Ceny są praktycznie takie same a stały jest lepszy.

-,-

neta wczoraj kupilem czyli mam 3gb do wykozystania + o 18.40 net mi sie zresetuje i zwiekszy sie jego moc -,-

to nie wina mojego neta !!

jak bym mial problem z netem to niemial bym 6 stron otworzyonych na operze -,-

na tym necie pociagnac moge cfa przez pare h.....(6-14h bez lagow)

... :O net mi spadl nagle do 0.2kb na sek

potem zwiekszyl sie do 60kb/s wtedy uruchomilem cfa i normalnie patcher xtrapa sie wlaczyl

Opublikowano

-,-

neta wczoraj kupilem czyli mam 3gb do wykozystania + o 18.40 net mi sie zresetuje i zwiekszy sie jego moc -,-

A jaka szybkość tego netka ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

-,-

No własnie to wina neta bo ty masz 3gb transferu a nie łącza. Jakbyś miał stałe stabilne łącze to by ci chodziło a 6 stron otwartych na operze to żaden wyczyn.

Edit: No własnie to jest ten internet o którym mowa niby masz 3gb transferu(tak fajnie to wygląda na broszurze) a w rzeczywistości masz taką gównianą prędkość. Jak będziesz miał tylko okazje to kup stały internet.

Opublikowano

xD moj net ma 7gb predkosci a nie 3 gb....

3gb mam na 1 dzien =,= i to jest malo??? -,-

9 gb na miesiac - to jest malo !!!

No własnie to wina neta bo ty masz 3gb transferu a nie łącza. Jakbyś miał stałe stabilne łącze to by ci chodziło a 6 stron otwartych na operze to żaden wyczyn.

Edit: No własnie to jest ten internet o którym mowa niby masz 3gb transferu(tak fajnie to wygląda na broszurze) a w rzeczywistości masz taką gównianą prędkość. Jak będziesz miał tylko okazje to kup stały internet.

Opublikowano

xD moj net ma 7gb predkosci a nie 3 gb....

3gb mam na 1 dzien =,= i to jest malo??? -,-

9 gb na miesiac - to jest malo !!!

Zrozum że ten twój internet 3gb to TRANSFER a nie PRĘDKOŚĆ co oznacza że możesz pobrać tylko 3gb a każde połączenie to pobieranie pakietów. Wejdź sobie na jaki kolwiek speed test a zobaczysz że masz w porywach 128kb nie sądzę abyś miał więcej a jeśli to na 1 sekundę.

Opublikowano

Jedynie co to winna twojego neta..

A i tak jak ktoś napisał 3gb to transfer do wykorzystania a nie prędkość

Polecam

speedtest.net

Tam pokaże ci wszystko, jaki ping, predkość itp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...