Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program blokujący ataki ddos

X.B.O.X.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a np ten MPCforum alarm daje to cos chociaż ? No jak niema to chociaż zeby pokazywal czy ktos robi mi taki atak i jego ip

Opublikowano

dowiedz się co to ddos, bo nie wiesz dosłownie NIC. jak chcesz znać ip atakującego, kiedy atakuje cię kilkaset zombie?

i jeszcze z innego komputera np z mojego nie wiedząc o tym .xD

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano
http://pl.wikipedia.org/wiki/DDoS

To sobie popatrz kolego i nie zadawaj głupich pytań. DDoS to po prostu zmasowane fałszywe próby korzystania z danej usługi, a co za tym idzie wyczerpania zasobów pamięci, procesora i innych tego typu rzeczy. Tego się raczej nie wykrywa. Nie wiem czy wszystko co powiedziałem jest dobrze, ale coś w ten deseń :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Poczytaj sobie o FireWall'u ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Nie ma takiego programu który Ci zablokuje atak.

Po prostu załatw jakiegoś firewalla, odpowiednio go skonfiguruj i tyle (i tak to nie zapewni Ci 100% ochrony)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...