Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana Ceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie :D

Na forum elitep***** w grach flash spotkałem się z tutem który opisywał,że za pomocą CheatEngine po wpisaniu kodu np. d0 12 AV d0 2U (przypadkowe litery i cyfy:D) w sklepie cena jakiegoś przedmiotu zmieniała się np była 10 monet a po wpisaniu -10 monet.

I na tym polega moje pytanie jak to zrobić lub proszę o podanie nazwy opcji która to umożliwia :D

Opublikowano

Dobry boże,co ty ćpasz ? Naprawde w takie coś wierzysz?

Valuty sie szuka,a nie ty o jakiś kodach napierdalasz. Takiego czegoś niema,chyba ,że na daną gre,ale po co sie bawić w to gówno.

unibag.png

Opublikowano

masz tu

o lol z czym ty mi tu wyskakujesz -.-

po co mi to niby.. to nie jest gra singiel player

Dobry boże,co ty ćpasz ? Naprawde w takie coś wierzysz?

Valuty sie szuka,a nie ty o jakiś kodach napierdalasz. Takiego czegoś niema,chyba ,że na daną gre,ale po co sie bawić w to gówno.

tak wierze w takie coś,

jakiej "valuty" jak poszukam waluty i zmienię to będzie tylko wizualnie

cene w sklepie na - na 100% da się zmienic w grze social empires

Opublikowano

CheatEngine służy tylko do zmiany wizualnie np. ceny w grach MultiPlayer, w SinglePlayer jak najbardziej działa :)

Podążaj za białym królikiem... Pedzacy_Slimak.png

Opublikowano

nie zgadzam się z tym że nie da się zmienić ceny itd w grach Multi nie wprowadzajcie ludzi w błąd z tym że nie można.CheatEngine nie służy tylko do zmiany na wizualnie możesz też zmienić na prawde lub zrobić coś ala buga(nie chce mi się pisać dalej -.-)

23.jpg

Opublikowano

up przyjela sie teoria ze sie nie da, bo prawde mowiac trzeba znac bardzo dobrze cheat engine itp.

a jak napiszesz ze sie da to zaraz beda pytali sie jak to zrobic, a tego sie nie da trzeba siedziec przy tym ciagle i sledzic wszystko szukac bugow.

12345ab.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To kwestia szukania ale najdziesz ja poolecam zaczac zabawe na singlach pierw potem ogarniesz tamte gry ;) I poradniki oczywiscie

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...