Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RangaAce vs Pustynna

matiop12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja lubię Range Ace bardzo dobrze mi się celuje praktycznie same hedy lecą , miałem pustynną i nie przypadła mi do gustu . Wolę kreskę niż kropkę

Opublikowano

Bez różnicy to po pierwsze (pomiędzy kolbami)

Po drugie lepsza jest pustynna i oczywiście geniuszu, że nic nie umiesz ustrzelić bo grasz nią raptem godzinę, może nawet nie.

Ale co ja tam wiem, przynajmniej będzie mniej ogarów sniperów i nie będę miał konkurencji ;x

436951440626370320491.png

Opublikowano

Bez różnicy to po pierwsze (pomiędzy kolbami)

Po drugie lepsza jest pustynna i oczywiście geniuszu, że nic nie umiesz ustrzelić bo grasz nią raptem godzinę, może nawet nie.

Ale co ja tam wiem, przynajmniej będzie mniej ogarów sniperów i nie będę miał konkurencji ;x

ok surasmen skoro z Ciebie taki mistrz to będę grał tą pustynną i zobaczę jakie będą efekty :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

będą a 100% lepsze, ale nie łudź się, że po 2 dniach grania się do niej przekonasz, bo jak dotąd cisnąłeś na RangeAce, to teraz będzie się trochę ciężko przerzucić.

I tak jak pisałem porównaj sobie range z pustynną na omanie i zobaczysz różnice.

436951440626370320491.png

Opublikowano

rangeace jest dobra (gorsza niż desert), tylko w przypadku l96a1 nie wolno sugerować się tymi metrami na siatce celownika. Np. celujesz na 200m a range leci 150m.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

To akurat jest oczywiste, chociaż zdarzają się osoby, które celują kierując się podziałką, a potem narzekają, że nic się nie da trafić. W moim przypadku te liczby tylko mnie rozpraszały, wiadomo, że po dodaniu dodatków bullet drop się zmniejsza. Chociaż dla sprawdzenia usunąłem raz dodatki i założyłem rangeace do L96, po czym zacząłem celować według kresek. Efekt? Tak samo - zerowa celność.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

jakie odwrotne... graem zawsze na rangeace i wyosowaem na 1 dzień pustynną i miaem różnice .... sporą .... pustynna jest epsza kropką epiej wyceujesz niż kreską ...

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...