Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Jak ustawic DNS na 1and1 pod proserwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ns1.proserwer.pl

ns2.proserwer.pl

ns3.proserwer.pl

ns4.proserwer.pl

a dns'y na 1and1 podpinasz tak;

GtAf1Og.png

->

BLdp76T.png

->

nluoseo.png

Opublikowano

Za ile będzie działać www ?

I taki jedno pytanie jak podpinam na proserwer.pl moją domene na 1and1 to wyskakuje mi

Utworzono domenę podpiętą “gunshot.com.pl”.

UWAGA: rozgłaszanie domeny w internecie trwa do 48h - w tym czasie może ona nie przenosić na Twoją stronę lub działać tylko u niektórych osób. Pamiętaj, że nie będzie ona również działać jeżeli nie ma ustawionych naszych serwerów DNS.

Jeżeli po tym czasie domena nadal nie będzie Tobie działać zaleca się wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki oraz zresetowanie połączenia do internetu.
Zarządzać plikami dla tej domeny możesz za pomocą serwera FTP lub w cPanelu tutaj:
Error detected with pure-quotacheck for gunshot [/home/tterror//home/tterror/public_html]: Can't enter directory [/home/tterror//home/tterror/public_html]: [No such file or directory]

to

ten błąd na dole mnie niepokoi

Opublikowano

Za ile będzie działać www ?

I taki jedno pytanie jak podpinam na proserwer.pl moją domene na 1and1 to wyskakuje mi

to

ten błąd na dole mnie niepokoi

Aż się rekordy przestawią. A co do tego błędu to bym się zbytnio nie martwił, po prostu masz wrzucać tak jak dotychczas.

Opublikowano

[/home/tterror//home/tterror/public_html]

nie masz takich folderów. w cpanelu się zostaiwa tak jak jest czyli / albo /home/tterror/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...