Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Zalozenie wlasnego ots 8.6

Buziolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyzej;)

Potrzebuje osoby która ogarnie stronke acc'a sms shopa itp ;)

Planuje zrobic ots real map 8.6 cos typu openka ;p

Moje gg 11187227.

A zapomniałbym mam 16 lat

i planuje zakupic maszynke 8 gb ramowa

Opublikowano

Tak jak wyzej;)

Potrzebuje osoby która ogarnie stronke acc'a sms shopa itp ;)

Planuje zrobic ots real map 8.6 cos typu openka ;p

Moje gg 11187227.

A zapomniałbym mam 16 lat

i planuje zakupic maszynke 8 gb ramowa

Wszystko znajdziesz na internecie jak ogarnąć wliczając acc , mam pytanie w ogóle jeśli ktoś się do Ciebie zgłosi to ty co będziesz robił ? Zakupisz maszynke a reszta sama się zrobi? Pewnie nawet jak kupisz tą maszynke nie bd umiał skompilować pod linuxa plików to po 1 , po 2 sms shop ? koleś najpierw to rozkręć tego ots a nie odrazu sms shop i jak masz 16 lat to zapomnij że zrobisz sms shop legalnie gdyż musisz podpisać umowę z firmą smsową i wymagane jest 18 lat.

silniki 8.6 znajdziesz na necie....

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

@up tak kurwa ty od poczatku wszystko wiedziales..nie musze miec 18 lat aby np podpisac umowe z homepayem.. wystarczy osoba dorosla..np. brat

a co do kompilowania to sie naucze spedze nocke nad tym...

Opublikowano

@up tak kurwa ty od poczatku wszystko wiedziales..nie musze miec 18 lat aby np podpisac umowe z homepayem.. wystarczy osoba dorosla..np. brat

a co do kompilowania to sie naucze spedze nocke nad tym...

Może grzeczniej trochę? , nie nauczysz się tego w noc człowieku też miałem takie zapały jak ty , widzę że lecisz na kaskę odrazu ? powodzenia w robieniu ots'a , jak zrobisz możesz dac ip

Opublikowano

Chcem zrobic ots dla zabawy. ale tez nie mam zamiaru go samemu oplacac.. tylko aby sam sie oplacał..

Spoko , tylko denerwują mnie takie posty że ktoś chce robić ots i odrazu wymaga ekipy , na początku poczytaj na tibijskich forach co i jak , pobierz silnik przeanalizuj go , popatrz jak są skonsturowane pliki pod windowsa i potem wbij na forum i zobacz silniki linuxowe i tak po mału.

Opublikowano

taki amatorski ots sam z siebie sie nie utrzyma, nawet jak bys zalatwil z 300 graczy na start to po 10 min by lecialy ddosy i inne gowna.

rok pracy przed toba i muszisz niestety doplacac do interesu ;)

i watpie zeby ktos chcial ci pomagac i jeszcze doplacac i nic z tego nie miec ;D

12345ab.jpg

Opublikowano

Chcem zrobic ots dla zabawy. ale tez nie mam zamiaru go samemu oplacac.. tylko aby sam sie oplacał..

Usmiałem sie.

Wez sie na poczatku za jakies zwykle amatorskie ,male OTSiki ,ulepszaj je ,naucz sie co sie z czym je i wtdy mozesz pomyslec o $$$$

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...