Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działają downloadery.

Daxerro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem że jak chcę coś poibrać np. Army Rage, Lost Sagę (głonie problem dotyczy gier), MicroVolts przez oficjalny downloader on się w ogóle nie włącza. Naciskam 2x lpm, klikam TAK i nic się nie dzieję, żadne nowe okno nie wyskakuje. W czym możę być problem ?

Opublikowano

A jakieś inne programy ci się instalują czy tylko chodzi o jakieś konkretne.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Pobrałem teraz Army Ragę z oficjalnej strony, i jak chcę pobrać przez downloader, inaczej się nie da. Tak to wszystko inne się instaluje :/ Mógł bym wam to nagrać ale za bardzo nie wiem jak :P

Opublikowano

Pobrałem teraz Army Ragę z oficjalnej strony, i jak chcę pobrać przez downloader, inaczej się nie da. Tak to wszystko inne się instaluje :/ Mógł bym wam to nagrać ale za bardzo nie wiem jak :P

Nie da się inaczej pobrać ponieważ zrobili downloader, a nie wrzucili na żadne hostingi.

Teraz z ciekawości spróbowałem i pobrałem ( downloader ) jednak w ogóle nie chcą się odpalić, więc problem raczej stoi po ich stronie, a nie po twojej.

@EDIT jednak to nie wina gier. Mi także nie chce zadziałać żaden download, a próbowałem dzisiaj odpalać 5 downloaderów, więc dołączam się do tematu.

>>>>>>b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png<<<<<<

Opublikowano

Masz jakiegoś firewall'a albo coś co może to blokować.?

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...