Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Problem z misją w Akkce [AC 1]

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

Witam mam problem z misją w AC 1. Jest to w Akkce. Poszedłem do biura assasinów pogadałem tam z Rafikiem i musiałem standardowo przeprowadzić śledztwo. Wdrapałem się na wszystkie punkty obserwacyjne lecz na mapie nie pojawił się żaden nowy punkt fabularny. Następnie uratowałem kilku obywateli lecz to też nic nie dało. Wie ktoś co mam dalej zrobić, albo co robię źle ?

@EDIT
Jest to blok pamięci 4

Opublikowano

Może masz misję w innym mieście a jak nie to pogadaj eszcze raz z rafikiem

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Gość kamil40013
Opublikowano

Dobra poradziłem sobie z tym. Wystarczyło znaleźć punkt obserwacyjny i go zsynchronizować. Problem był taki, że on był ukryty i nie było go na mapie oznaczonego.

Po tym odblokowała mi się kolejna dzielnica akki oraz pojawiły się w niej punkty obserwacyjne. Zaliczyłem je wszystkie. Przy ostatnim punkcie pisało, że mam 10/11. Tego 11 nie ma oznaczonego na mapie i wydaje mi się, że on jest też ukryty. Ale na razie nie jest mi do niczego potrzebny tak się tylko pytam (;

Jeszcze pytanie w sprawie 3 dzielnicy akki (nie wiem jak się nazywa. Na razie mam tylko dostęp do D.Bogaczy i D.Biedoty). Jak ją odblokować ? Ona się sama z czasem odblokuje czy muszę znaleźć ukryty punkt i go zsynchronizować ?

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...