Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile punktów za brąz,srebro i złoto?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W War Room mamy nagrody. Ale za ile punktów lub za co mamy poszczególne "wyróznnienia", czyli brąz, srebro i złoto???

Daje like!!!

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Brąz - 2k

Srebro - jakieś 12-13k

Złoto - ?

No właśnie za ile jest złoto??? Mam już 22k i złota nie ma :P

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

No właśnie za ile jest złoto??? Mam już 22k i złota nie ma :P

Złoto dostałem za 60000 tysięcy a nawet ponad troszkę ;)

Opublikowano

@Up

O matko,60000? Ja mam ledwo 15000,a już chcę nagrody za wygraną-premium ciągnie

Opublikowano

Żeby dostać złoto, mi potrzeba było zaledwie 13000 punktów, iż grałem przez cały czas bez przerw.

Czyli krótko mówiąc musisz grać długo, żeby dostawać brąz/sebro/złoto(i jeszcze zdobywać punkty)

svh03y.jpg

Opublikowano

Złoto, srebro itd. chyba nie zależą od ilości punktów, widać to na przykładzie w tym temacie, każdy ma inaczej.

Ja dostałem brąz za 5k, teraz mam 15k, a srebra nie mam, a ktoś z mniejszą ilością punktów niż ja ma złoto. Nie wiem od czego to zależy.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nie ma jakiejś ustalonej ilości punktów. Kuzyn wbił 8k punktów i nawet brązu nie miał. Ja nabiłem 2k i już. Ale srebro to mi nie chce wejść (mam 17k).

Opublikowano

Ja miałem 2x złoto i mi się cofnęło do srebra (teraz mam 40k) a teraz ze srebra do brązu wtf?!

Opublikowano

Eh ... Otóż rozwiazanie tego "problemu" jest chyba logiczne. Chodzi o średni wynik na dzień. Proste - nagrody zmieniają się w zależności od tego, ile gracie.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Macie 2 rodzaje pkt , za grę i za gwiazdki , 5k (1 gwiazdka) 15k (2 gwiazdki) i tak dalej
a brąz srebra itp macie za gry o pola i ile nabiliście tego niebieskiego paska względem czerwonego ...

Opublikowano

Ja też przejmuję Royal HQ,ale bitwy ciężko idą. Dopiero po 10 wygranych pasek się ruszył.

Opublikowano

Nom to prawda inne bazy zdobywałem w pół godziny, a teraz x_x już 2 dzień gram i połowy nie mam, ale srebro jest i czekam na łupy :DD

Opublikowano

Miałem srebro,ale straciłem i teraz gram o srebro. Ach, premium za wygraną, przynajmniej fajnie się gra. Ale Royal cziterzy, ja strzelam do gościa ze zwykłym eq, a on po całym magazynku nie ginie.

@Topic

Nie ma liczby punktów za brąz, srebro, złoto. Zależy od dziennego wyniku.

Opublikowano

@UP

Pisałem w 2 innych tematach, że aby zdobyć wyższe nagrody oraz je utrzymać, trzeba pilnować średniego wyniku na dzień. Nie grasz 1 dzień, wynagrodzenie spada.

@2UP

To, że wylądowałeś cały magazynek, a przeciwnik nie zginął nie oznacza, że ktoś używa cheatów. Powody:

1. FF na wysokim poziomie

2. Toniki

3. Medykamenty Bojowe na wysokim poziomie

4. Obydwoje mieliście słabego aima - nie wszystkie oddane strzały były precyzyjne

5. Ewentualnie, tarcza/IEG na wysokim poziomie

:)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

ale jak piszecie np. 15 k to chodzi wam o 15.000 expa ?

tam jest takie cos jak sytuacja na froncie i sie tam znajduje : wysily druzyny / obrazenia / bohaterskie momenty / ukonczenie rundy / cele trybu gry . Czy moze o to wam chodzi ze łącznie za to wszystko sa pkt to ja mam łacznie 160.000

Opublikowano

@2Up

Ale gość z 5 lvl i do tego z początkowym eq? Żadnych efektów nie widzialem u niego. Ale i tak zaliczyłem potem balistycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...