Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Sniper na karkandzie 45/4

exstyler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę że powinien być taki temat, ale zatytułowany "Pochwalcie się swoimi osiągnięciami" i żeby każdy wrzucał swój filmik :)

a8ac30e6.png

Opublikowano

Surasmen, nie żebym coś do Ciebie miał, ale koleś na filmiku ma ogólne staty prawie 3x lepsze od twoich, więc nie pisz mu 'przeciętnie' :D

Opublikowano

Staty takie mam przez kilka względów.

Po pierwsze bfp4f to była moja pierwsza strzelanka w kt grałem (nigdy wcześniej nic,0, null) i nie byłem taki jak 50% teraźniejszej młodzieży czyli wydawać kasę w grę, więc latałem z sv98 bez dodatków -.-

Po drugie jak już nabiłem sobie fajne k/d i wbiłem ten 30lvl to podałem pewnym osobom passy, bo też chciały sobie pograć -.-

Nie oceniaj ludzi po statach, bo coś wątpię, że nabiłeś kiedyś na Omanie 63/0 (tak nabiłem to zanim jeszcze był pieprzony ranking i staty na stronie bf)

I powtarzałem to i będę powtarzał do znudzenia, że granie dla statów to tak jak ruch.. emm dla liczby a nie przyjemności -.-

Jesteś chyba nowy tu na forum to Ci wybaczę :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

Ta, rozumiem cię. Też latam z SV-98 bez niczego. Kupię lunetę za 300C i jakoś idzie. Nie ważne, czy wydasz na L96A2 czy M95,to jak nie będziesz miał skilla,to nici z gry. Byłem na azjatyckich serwerach,tam nawet Famasem nie umieją grać (z szacunkiem dla ludności Wschodu)

Opublikowano

że nabiłeś kiedyś na Omanie 63/0 (tak nabiłem to zanim jeszcze był pieprzony ranking i staty na stronie bf)

To udokomentuj to,bo ja mogę sobie powiedzieć, że miałem 160/1 na Dalianie zanim był ranking i co?

Opublikowano

Daruj sobie, mogę ci pokazać pierwszego lepszego screena, na którym miał bodajże 45/1. Jak by nie patrzeć, 4 razy lepiej od Cb.

@DOWN

Jakie życiówki? Napisałem "pierwszego lepszego"...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Weźcie zamknijcie temat, bo będą teraz jakieś kurwa mać wojenki.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...