Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Darmowy :)

koniu84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OD wczoraj gram znów w silka, zainstalowałem SroKinga, użyłem starego konta do bota. Dowiedziałem się że SroKing jest darmowy tylko prze 7h dziennie.

Prawdopodobnie mam jakiegoś buga bo mój bot śmiga już dobre 28h nie licząc inspekcji. Jak odpalam drugą postać na silku to jest blokada, muszę czekać na darmowy czas bocenia.

Mogę restartować bota i silka i nadal mam darmowy czas na pierwszej postaci.Nie nazwał bym tego problemem ale jest pewien minus, w pierwszej postaci nie działają buffy tzn nie używa drugiej broni jak kiedyś. Chcę się dowiedzieć czy to jakis bug czy po prostu SroKing jest darmowy 24h/7 tylko na jednej postaci w silku.

Jeśli ktoś już się spotkał z czymś takim niech napisze. Możliwe że po wgraniu na nowo SroKinga bądź po update nie będę mógł używać go 24h/7

Opublikowano

z tego co mi się wydaje, to masz bug, bo sroking działa 7h dziennie, niezależnie na jakiej postaci

Admin Cienia
Opublikowano

Proszę tylko aby na następny raz dane tematy umieszczać w odpowiednich działach. Przenoszę do sroking.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Zdaje mi sie ze to bug i raczej nic nie zrobisz z ta zmiana broni ;/

a jak go zuptadujesz to ci juz nie bedzie dzialal 24/7

@2xup

sroking jest chyba darmowy przez 7h po inspie a nie codziennie xD

sygna1o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...