Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto w League of Legends

Mateyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym zadać pare pytań ludziom którzy już kupowali konta przez internet (Allegro, Tablica itd.)

Na co trzeba uważać przy kupowaniu konta i czy konieczny jest e-mail przypisany do tego konta aby było one W CAŁOŚCI moje?

Opublikowano

Tak naprawdę to jest to bardzo ryzykowne.

Sprzedający w każdym momencie może napisać do supportu, że konto zostało skradzione, w ten sposób bez żadnych problemów może je odzyskać.

Opublikowano

@UP czy jeśli sprzedający napiszę do supportu pod pretekstem "kradzieży konta" na stary e-mail przypisany do tego konta który jest w całości mój to też może je odzyskać?

Opublikowano

Nie kupuj kont ja kupiłem a żałuje kolesiowi tylko IP wyexspiłem żal.pl nie daj się w chuja zrobić

Screensho_nhqwhqh.jpg

Opublikowano

Kup z danymi do odzyskania konta (te o które riot prosi przy odzyskiwaniu konta).

Maila zmienia się bez żadnych potwierdzeń tak więc to nie robi różnicy.

League of Legends

Opublikowano

Możesz kupić bez obaw. Do odzyskania potrzebne jest ostatnie ip, i chyba adres. Potrzebne są dane których on po sprzedaży nie może znać

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@Up

Robi róźnice, jeśli poda supportowi stary mail. Może ten ktoś odzyskać konto.

Człowieku, maila zmienia się bez potwierdzenia...

Poza tym jeżeli bd grał z tydzień i bd znał trochę danych o koncie to nikt go mu nie zabierze.

League of Legends

Opublikowano

Najlepiej i najpewniej na allegro , nie kupuj na tablicy ponieważ tam do 250zł rzeczy nie są chronione.

Kupiłem kiedyś kask na motor croosowy za 90zł , oczywiście to był fake , zgłosiłem to serwisowi i odp.

brzmiała że oni odpowiadają tylko za przedmioty o wartości 250zł+.

u6pv.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...