Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] EQ na speed

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

mam mały dylemat ... mam ponad 8k nx z tych reklam i w sumie nie wiem jakie EQ do speeda. Mam też możliwość doładowania 5k nx i mieć 13k + reklama wyjdzie mi 14k.
Ale nie wiem co z tego złożyć. Macie jakieś pomysły ?
Całe eq nie musi być na 90dni, ale fajnie by było :D.
Dodam, że lubię grać Qr.

Pozdr EdDog

PS ! 1000 POSTÓW huhuuh

Opublikowano

Kup recona i aviator capa ew cyklopke na 90 dni. Dokup antyflashe za gp i masz full sprzeda. Za resztę nxow możesz kupić np mzp1 albo je zatrzymać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Cześć!

mam mały dylemat ... mam ponad 8k nx z tych reklam i w sumie nie wiem jakie EQ do speeda. Mam też możliwość doładowania 5k nx i mieć 13k + reklama wyjdzie mi 14k.

Ale nie wiem co z tego złożyć. Macie jakieś pomysły ?

Całe eq nie musi być na 90dni, ale fajnie by było :D.

Dodam, że lubię grać Qr.

Pozdr EdDog

PS ! 1000 POSTÓW huhuuh

Jak chcesz profesjonalne eq to dozbieraj do tych 14k i weź: Recon vest, Maskę co dodaje 10% speeda, protest from hs i ileś tam sprint staminy kraju jakiego chcesz to musisz sam wybrać, i najszybsza czapkę czy cos takiego.

-Eq: Plecak na najwiecej slotow(4) lub prawie najwiecej(3), Frag pack (najlepiej z gp), ten czarny granat nie pamietam nazwy, nie wiem czy ten bug jeszcze działa ale jak sie kupiło kiedyś ten czarny granat jednego za gp i jednego za nx to sie miało 2 takie same możesz spróbować, shotguna i jakieś rpg lub wyrzutnie za nx.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jak masz lvl na okularki za lvl... to kup Shapke bo stamina się przyda przy freerunningu i recona bo po co marnowac kase na cos co mozna miec za gp

sygnayr.png
Opublikowano

Więc tak...
Kupiłem :

- Chustę na głowę za gp 5% speeda
- Recon 15% speeda

- Maska Niemiecka 3% speeda

Proszę o close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...