Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z czitami do CS 1.6

KrzychuuD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z czitami do cs'a 1.6. Nie działa mi żaden czit pobierałem innego cs'a to mi działały ale usunąłem bo był kitowy wygląd. Mam win7 64bit

Opublikowano

Bo ja chce badboya odpalić. Na moim cs'ie tylko chyba leis działa :/

Zainstaluj Najnowszego .NET

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Wgraj patha v23 i wtedy spróbuj odpalić.

Ogólnie dużo cheatów też nie działa na win 7 dlatego możesz spróbować pobrać cheaty w których podmienia się pliki w folderze z grą, a nie takie co się odpala.

Opublikowano

Pewnie masz wersję v32 na niej działają chaty z plikiem opengl. Zainstaluje watch v32 a będzie Ci działał prawie każdy cheat.

I przed włączeniem jakiego kwiek cheat musisz wyłączyć anty wirusa bo pliki z cheata muszą die wkrasc do gry.

Regmannn

Opublikowano

Wgraj patha v23 i wtedy spróbuj odpalić.

Ogólnie dużo cheatów też nie działa na win 7 dlatego możesz spróbować pobrać cheaty w których podmienia się pliki w folderze z grą, a nie takie co się odpala.

To nie działa

Zainstaluj Najnowszego .NET

Też nie działa

Pewnie masz wersję v32 na niej działają chaty z plikiem opengl. Zainstaluje watch v32 a będzie Ci działał prawie każdy cheat.

I przed włączeniem jakiego kwiek cheat musisz wyłączyć anty wirusa bo pliki z cheata muszą die wkrasc do gry.

Dasz linka ? Bo nie mogę znależć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...