Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam Do Polskiego Clanu CFFG

luzero96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Więc tak jak w temacie zapraszam do Polskiego clanu Imm0rtals.Jest to aktualnie chyba jedyny Polski Clan.

Oferujemy :

- Częste wspólne gry

- Częste CW

- Jeśli czegoś nie wiesz zawsze postaramy się pomóc

- i wiele innych.

Program Do komunikacji głosowej jakiego używamy to RaidCall, ponieważ jest bardzo łatwy w obsłudze, zajmuje mniej niż TS czy VT, oraz nie buguje z CrossFire

Ostrzeżenie : Jeżeli masz zamiar używać hacków to nawet nie składaj podania , ponieważ i tak zostaniesz "kicknięty" z clanu :)

Serdecznie Zaprasza Yoshimuri wraz z członkami Clanu

Opublikowano

Hahahahahahahhahahahahaha aktualnie jedyny polski klan ?

Dziwne za jak wejdę to wszędzie są polskie klany...

2isw7yf.png

Opublikowano

Hahahahahahahhahahahahaha aktualnie jedyny polski klan ?

Dziwne za jak wejdę to wszędzie są polskie klany...

Przecież autor tematu napisał "chyba jedyny polski klan".

1398258449-U383457.png

Opublikowano

AHAHAAHAHAHAHHAHAHA :D

Dobre :D Rozwaliłbym was sam ;)

Co już Amelinium wasze się rozpadło ? :>

Prosiłbym Cię o zaprzestanie komentowania, ponieważ nie wiesz jak gramy :).Amelinium nie było moim clanem , oraz mamy swoje powody, dla których opuściliśmy z kilkoma graczami tamten clan.

Cwani potrafią być wszyscy , ale może podasz swój nick w grze i Zagrasz przeciwko nam CW, bo widze że dużo gadasz a nawet sie nie przedstawiłeś...

Co do "jedyny polski clan" to tak jak napisał użytkownik "9Jarek9", ja powiedziałem , że "chyba" hm... Zreszta pokaż mi Polski clan, gdzie jest więcej niż 1 bądz 2 osoby, w tym Musi spełniać warunek, że nie sa to hackerzy, ponieważ "clanu", gdzie są hackerzy nie można nazwać Clanem.

Nom i jeszcze jedno do Ciebie :) Popatrz sie o jeden post nad sobą co Użytkownik " Confirme" ma w opisie , ponieważ myślę, że te słowa są skierowane do ludzi takich jak Ty (KOZAK W NECIE P*I*Z*D*A W ŚWIECIE.)

btw. "Confirme" złóż podanie :) Jak bedzie czas to sprawdze jak grasz :)

" Efkaggh " Widzę totalny brak odpowiedzi, czyli komuś zabrakło odwagi :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...