Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak i gdzie expić wojownik silne ciało.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bodym i Mentalem się łatwo gra.

Do 30lv exp na Dzikusach tych gdzie respi się przy nich Best Kapitan.

Jeżeli jesteś z Jinno to przy teleporcie do Imha.

Opublikowano

Ja bardziej polecam ezoty- lepszy exp + szansa na riba

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Polecam dzikusy oraz ezo. Na tym lv najszybciej exp będzie leciał właśnie na tych potworkach.

(Polecam ezo ponieważ masz szanse na RIB'a :P)

Opublikowano

Polecam dzikusy oraz ezo. Na tym lv najszybciej exp będzie leciał właśnie na tych potworkach.

(Polecam ezo ponieważ masz szanse na RIB'a :P)

Kolega nad toba to wlasnie napisal nwm po co spamowac -.-

Opublikowano

Tylko i wyłącznie dziuksy, dobijesz tam 30 i jak masz buffa od razu lecisz na bo lub ezo, zależy czy masz eq przygotowane na wyższy level czy też nie, chcesz coś zarobić zawsze możesz iść pustynia tam lecą ulepszacze na niektórych serwerach coś warte, a spoty dobre.

Opublikowano

Wątpie, bedziesz bił spota wieki i go nie uciągniesz raczej pod koniec. Spróbuj expic do 34lv na orkach zwykłych, lub ezo. Orki jak cos tam gdzie respi sie best. specjalista. Nawet w miare spoty tam sa. Kup jakas lepsza zbrojke na 34 z hp.

Ewentualnie pustynia, co prawda na dzikusach tez mozesz sie do 34 męczyc ale nie warto.

Opublikowano

Dobra teraz zmieniłem na aure :D

Mam 30 lvl

Eq fms+9 sr 27 tygra+9 1.5k pz srebrna+9 itp....

Dam radę na BO ?

dać rade powinieneś dac paru grupkom może nawet prawie spotowi , tylko długo je będziesz bić strasznie .. ja polecam iść wbijać na pustyni/orkach do 35lv zrobić bojowego konia i wtedy się wziąść za BO :-)

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Losie, ile CI czasu zajmie dojście na to Bo i sprawdzenie.. to jest żałosne.. w czasie pisania tego tematu w m2 byś wbił 3 i zobaczy cyz dasz rade i jeszcze poty kupił. No ale posty nabijać trzeba wkońcu..

Ja Ci jednak polecam po 30 pustynie, spoty pająków są fajne, szybk się ubija i ładny exp.

imetin_logo.png

Opublikowano

Na BO najlepiej i najszybciej się expi.

Lecz musisz mieć oczywiście odpowiednie EQ, jak nie masz to na pająki

Enigma !

Opublikowano

Więc tak.

Wbij 35 w m2 zrób boja i siedz na metkach dopiero jak nazbierasz na eq i zrobisz buffa mozesz isc na Bo.

Niestety ta gra wymaga cierpliwosci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...