Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Polaczky na rankedach ;_;

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brąz dwójka, nic dziwnego.

Najśmieszniej jest wtedy, gdy zabiorą dzieciaczkowi mida wielki płacz, że on mógłby to zrobić lepiej.

Po za tym Nordic jeżeli chodzi o kulturę to poziom jest zerowy. Nawet po niektórych mych znajomych to po prostu widać jak grają.

Nie pisał już nic ciekawego potem? :L Jestem ciekawy.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Brąz dwójka, nic dziwnego.

Najśmieszniej jest wtedy, gdy zabiorą dzieciaczkowi mida wielki płacz, że on mógłby to zrobić lepiej.

Po za tym Nordic jeżeli chodzi o kulturę to poziom jest zerowy. Nawet po niektórych mych znajomych to po prostu widać jak grają.

Nie pisał już nic ciekawego potem? :L Jestem ciekawy.

Pisał potem coś, że to był troll dla śmiechu jak mu napisałem, że na MPC wstawie xD.

Najlepiej zinstalockuj mida, przecież wszyscy wiemy że jesteś najlepszy i siedzisz w Brązie II przez samych trolli i afkerów..

Płaczę, że jestem w brązie? Nie! Teraz wbiłem do brązu 1 w ten weekend mam zamiar celować w srebro (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLIFE)

Opublikowano

PS. Jak taki noob tak robi to trzeba oddać mu tą linię bo inaczej specjalnie albo afczy albo feeduje... Z doświadczenia wiem, że jak ktoś chce iść na moją linię to przeważnie ją przegrywa z feedem enemy o.O Jak to możliwe, że to się tak często zdarza a, że jestem last pickiem bo gram z kolega duo to oczywiście ,,you are last pick so support''... jak ja nienawidzę tej noobskiej zasady z elohellu... a najgorsze jest to, że co drugi ranked to właśnie tak mam

@Top Nic specjalnego, takie coś to normalka na rankedach... Dziś np. grałem duo rankeda to oczywiście koleś, który pisze top i jakby inaczej Trynda pod adc, ginie, oddaje first blooda i afczy... potem cały czas siedział na topie i tylko feedował enemy Graves'a ale wygraliśmy to bo enemy team był również na szczęście jakoś dość słaby i głupi a ja miałem w miarę ogarów w teamie więc win. Poza tym nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem mentalności takich ludzi, skąd takie coś się w ogóle bierze? Tym bardziej jak noob wie ( Problem w tym, że on tego nie wie...), że idzie na rankeda i obraża się oto, że oddaje first blooda. Psują grę innym ale tego nie dostrzegają... za takie coś wg. mnie to powinni banować takie noobstwo na tydzień, miesiąc i na perma żeby się noobstwo nauczyło, że jak mu się coś napisze to od razu afk albo trolluje... :)

E6c9g1v.gif

Opublikowano

nic nowego, tak wygląda całe communtiy na brąz-srebro-gold, jak wychodzisz wyżej to widać różnicę, aczkolwiek zdarzają się idioci

Jestem w slver i jeszcze ani razu nie widzialem zeby ktos mi napisal cos w stylu - "pierdol sie ja ide jungle i mam to w dupie" albo "fu i go jungle and i dont care u are noob"

Opublikowano

Jestem w slver i jeszcze ani razu nie widzialem zeby ktos mi napisal cos w stylu - "pierdol sie ja ide jungle i mam to w dupie" albo "fu i go jungle and i dont care u are noob"

Dlatego mam zamiar w ten weekend wejść do srebra. Mam kumpla w goldzie i powiedział, że tam nawet zdarzają się ogarnięte "polaczky".

Opublikowano

Ale wy sracie z tymi polaczkami, to jest naprawde żenujące. W goldzie nie trafił mi się ani jeden tego typu polaczek, wszyscy w miare ogarnięci. Wiadomo pisali, że chcą iść na mida a właściwie go preferują i zazwyczaj go tam puszczali. Jakby z kulturką napisał ten kolo to by było k. I TAK NARZEKAJCIE ZE NIE MOZECIE WYJSC Z BRĄZU PRZEZ TROLLI, A SAMI LAMICIE GG.

@top.

Idealny przykład idioty, który bierze się za rankedy.

Opublikowano

Niestety tak jest, bardzo często i nie tylko w brązie. Jeszcze wczoraj jak byłem w Srebrze II wylosowało mi polaczka, który mimo mojej uprzedniej prośby o oddanie mi jungli olał to i zinstalockował Xina w junglę. W Teamfightach tradycyjnie wchodził pierwszy na pięciu, ba, płakał że mu nie pomagałem i chciał żebym oddał fraga razem z nim xDD

Ten typ który kłócił się o mida na screenie, to raczej dopiero przedsionek prawdziwej polskiej gry. Tego jest więcej :D

Opublikowano

Dzieńdobry, tu pan z lewego górnego rogu, premade "polaczka". Otóż mam wrażenie że nikt nie zauważył że takowy troll tylko żartował i ostatecznie poszedł razem ze mną uczciwie na supporta... Ale jak ktoś tu już ma takie popieprzone poczucie "polaczkowania" za każdym rogiem to nic nie mówie...

Opublikowano

To je POLSKA , tego nie zmienisz.

najgorsze jest to że jak masz nick Polski to będą Cię jechać ;xxx

Sam obecnie mam Polski nick i nie da się uniknąć wyzwisk chyba że jakiś ogarnięty typ bo też często wejdzie mi jakieś dziecko do Qq

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Niestety tak jest, bardzo często i nie tylko w brązie. Jeszcze wczoraj jak byłem w Srebrze II wylosowało mi polaczka, który mimo mojej uprzedniej prośby o oddanie mi jungli olał to i zinstalockował Xina w junglę. W Teamfightach tradycyjnie wchodził pierwszy na pięciu, ba, płakał że mu nie pomagałem i chciał żebym oddał fraga razem z nim xDD

Ten typ który kłócił się o mida na screenie, to raczej dopiero przedsionek prawdziwej polskiej gry. Tego jest więcej :D

No to brawo, bo według ciebie to pewnie support (najlepiej soraka) powinien inicjować, nieprawdaż?

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...