Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Brand vs Lissandra vs Shen skin

DesuGamer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem bo nie wiem co zrobić.

Posiadam 3396 RP(w tym 400RP od kolegi czyli mam 2996RP) i 7504 IP.

975 RP miało być odłożone na Lissandre, a 750-1350 RP na nową skórkę do Shena (ta seria skórek Taipei Assassins).

Lissandre kupiłbym tylko za RP, za to Branda albo IP albo RP. Wolałbym za IP tylko nie mam żadnych run i właśnie jestem w trakcie tylko nie wiem czy AP czy AD robić pierwsze.

Doradźcie czy kupić te postacie, skórka to insta buy.

Opublikowano

Jeżeli nie masz run, to nie kupuj póki co championów za IP, za RP to także nie jest dobry pomysł, no ale skoro chcesz.

Lissandra jest fajna, ale skórka do shena, szczerze, słaba, ale to Ty wybierasz.

Kupuj Lissandrę za RP, a jeżeli zależy Ci na Brandzie, to także go kup za Rioty, ale i tak jest to, przynajmniej dla mnie, marny wybór.

Opublikowano

Ja bym ci polecił Branda

+ Gdy przeciwnik jest podpalony z Q omdlewasz, z W 25% więcej obrażen i z E przenoszą się skille na innego przeciwnika

+ Free ignite (te podpalenie)

+ Ulti jest jak u ryze E więce bardzo dobre na TF'y

+ Nawet sporo HP jak na AP CARRY

- Musisz umiec dobrze trafiać z W

Opublikowano

Ja na twoim miejscu kupiłbym tego Branda za IP, skina do Shena o ile ci się tak bardzo podoba, a z Lissandrą bym poczekał bo jeszcze trudno przewidzieć czy ta postać będzie grywalna. Jak już będziesz miał Branda to zostanie ci jakieś 1k ip i już zacznij robić z tego runy, mając Branda najlepiej zacząć od AP run.

Opublikowano

Ja też bardzo polecam Branda, najlepiej to złapać go na wyprzedaży za RP. Wiesz, jeśli wpadłeś w szał "nowego championa" Lissandry to kupuj, a jeśli w cale nią nie grałeś i nie wiesz czy spodobałaby Ci się to odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...