Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nokia N95 czy Nokia N95 8GB ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę nad zmianą mojej L5 na Nokie N95, mam dosyć androida (lub raczej mojego tel.) Lecz mój problem polega na tym że nie wiem którą wybrać, ponieważ zwykła N95 kosztuje 450zł a wersja 8GB 600zł! :O Jak na telefon z 2007r. to trochę za dużo, więc jakie są różnice miedzy tymi dwiema wersjami?

http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/2398/1587/0/0/

W N95 8GB napewno na minus jest to że tracę rozdzielczość wyświetlacza, poniewać jest wiekszy, i brak slotów na karty microSD.

Opublikowano

Symbiana będziesz miał dosyć od razu :DD

Nie bierz N95, bo znowu założysz temat z kolejną wymianą.

Uzasadnij odpowiedz, po reszta nie znudził mi sie symbian kiedy użytkowałem go przez 3lata, od wakacji w tamtym roku uzywam androida i mam dosyc.

Opublikowano

Za 600zł można kupić Nokie Lumie 710 nową. Trochę dołożysz to Lumia 800 a w graniacach 1000zł już spokojnie Lumie 820 :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Symbian to

1. Brak optymalizacji całego systemu

2. Wnerwiające UI

3. Po zasyfieniu powodzenia w użytkowaniu

Może android Ci się znudził, bo nie wiesz, że jest coś takiego jak wsparcie nieoficjalne ? Powgrywaj custom ROMy, MODy i zobaczysz, o co w tym chodzi ;)

Opublikowano

@up

Nie rozumiesz chyba mojego pytania, mam własne doświadczenia. Pytałem sie która Nokia lepsza czy 8GB czy zwykła, nie zmianiaj tematu ;)

Opublikowano

Zalezy ile potrzebujesz

Ile czego potrzebuje? :D Jeżeli chodzi o pamieć to zwykłą N95 mogę rozbudować do 16GB nawet. Nie wiem o co pytasz ;)

Opublikowano

W ogóle cie nie rozumiem, weź taki tele jaki ci pasuje to 8 gb to nic własciwie karte sb mozesz dokupic za 50 zł wiec nie widze prablemu...

Opublikowano

a ja tu popre troche założyciela tematu bo ja tez mam troche dosyc androida i czasem zastanawiam się po co mi telefon za 2500 zł (za tyle go kupiłem jak był w miare nie długo po premierze) kiedy i tak używam telefonu do dzwonienia i pisania 2347928734 smsów na godzine a te rdzenie ramy sramy nie sa mi tak bardzo potrzebne ale powiem Ci że po co masz się tak downgrade'ować kiedy ten telefon nawet WiFi nie ma a pisanie smsów/czego kolwiek zajmie Ci wieczność (no zależy jak kto jest zaawansowany w uzywaniu numerycznej, ja po paru latach przerwy z numeryczna nadal niezle zasuwam :D) rozumiem że pytasz którą wersje wybrać czy N95 zwykła czy N95 8GB ale mając LG L5 to ja spytam kolokwialnie : na chuj? to myslalem ze ze mna jest cos nie tak chcac wymieniac SGS III na ajfona 4S/5 a tu taki zonk, zreszta, nie znajdziesz tego telefonu w stanie "igła,perełka,nówka" bo juz nie robią ich i jest dość wiekowy ten telefon no z 5 lat moze ma?

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...