Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić grającą stację dyskietek [Tut]

Oximon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zapewne wielu zastanawia się jak coś takiego wykonać:

- Ich Troje "Lecz to nie to"
- Enej "Lili" (fr.)
- "Looney Tunes"
- Lady Gaga "Poker Face"

Otóż są to filmik mojego autorstwa. Jest bowiem metoda, która umożliwia odgrywanie plików MIDI na stacji dyskietek bez żadnych dodatkowych urządzeń czy mikrokontrolerów! Tą właśnie metodę opisałem w moim poradniku: xxx Nalezy pobrać plik "Jak zrobić grającą stację dyskietek.rar". W paczce umieściłem także niezbędne oprogramowanie oraz programy, które umożliwią właśnie coś takiego.

Życzę miłej zabawy!

PS
1.Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności w razie uszkodzenia stacji dyskietek

2.Niestety nie ma możliwości wrzucenia na inny serwer, proszę o nie pytanie o to więcej.
Opublikowano

chomikuj to chyba jest uznawane za reflink (ale nie jestem pewien) bo jak ktoś pobierze to Ty dostajesz punkty, a reflink to link dzięki, któremu coś dostajesz.

A co do tematu to lepiej nie bawić się w to bo jeszcze rozwalicie i będzie muzyka ale w stylu "mamusiu nie chciałem *łzy*" xD

photo261314.png

Opublikowano

Nie mam stacji dyskietek ;x

Umiesz tak z płytami DVD?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...