Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Edycja logowania;p

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Chce sobie zmienic wyglad wyboru serwera tzn tą tapetke gdy sie wlacza serwer.Obecnie mam taką.Mam serwer na plikach by terenzo i oczywiscie trzeba bylo pobrac client side zeby mozna bylo grac.Chce miec okno logowania takie same jak na plu.A jak biore to locale z pla to metin sie wlacza i wylacza.A jak rozpakowywuje swoj locale z serwera czyli te locale z terenzo i podmieniam tapetke z locale z pla to i tak wczytuje tą starą

beztytuuswk.png
Uploaded with ImageShack.us
ie068n.jpg
Opublikowano

Czesc.Chce sobie zmienic wyglad wyboru serwera tzn tą tapetke gdy sie wlacza serwer.Obecnie mam taką.Mam serwer na plikach by terenzo i oczywiscie trzeba bylo pobrac client side zeby mozna bylo grac.Chce miec okno logowania takie same jak na plu.A jak biore to locale z pla to metin sie wlacza i wylacza.A jak rozpakowywuje swoj locale z serwera czyli te locale z terenzo i podmieniam tapetke z locale z pla to i tak wczytuje tą starą

beztytuuswk.png
Uploaded with ImageShack.us

Nie w locale, a uiloading.

Opublikowano

Nie w locale, a uiloading.

W uiloading są okna logowania a ja chce zmienic tapete przy wyborze serwera.

W locale/pl/ui/ i tam masz login.png .jpg iserverlist i Select

Wiem ze są ;P ale sluchaj.Probowalem dwoma sposobami

1.Probowalem wziasc locale z pla i wkleic do mojego clienta,lecz okno z metkiem sie wlacza 1 s i wylacza 1 s.Serwer rowniez mam na cliencie pla.

2.Probowalem skopiowac same zdjecia z locale_pl i podmienic lecz to nie pomaga bo jest tak samo jak powyzej.

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...