Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Przeniesienie załogi

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanie czy jak mam vk 3601[H] i jak będę miał tigera i będę chciał przenieść załogę z VK [100%] do Tigera to za 20 000 srebrników zrobię na 90%?

Bo VK to med a Tiger to HT, a jak się przenosi załogę z innego rodzaju czołgu to chyba zabiera 10%.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

To nie wiem co robić. Czy kupić załogę 75% do pz3/4 i dać jeszcze na VK i potem dać na Tigera czy Kupić osobno na Tigera?

1365425281-U294119.png

Opublikowano

To nie wiem co robić. Czy kupić załogę 75% do pz3/4 i dać jeszcze na VK i potem dać na Tigera czy Kupić osobno na Tigera?

Lepiej wyjdziesz kupujac zaloge 75% do tygrysa, chyba ze nabijesz na vk 100% i perki i po przeniesieniu i usunieciu perkow bedziesz mial 100 na tygrysie. Chociaz ja bym tak nie robil bo vk jest fajny i zostawilbym na nim zaloge.
Opublikowano

Nie potrzebuje VI tieru w garażu. Potrzebuje tylko 8k expa do VK a żeby wymaksować vk i odblokować Tigera będę potrzebował 100k expa więc chyba 100% załogi będzie.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Nie potrzebuje VI tieru w garażu. Potrzebuje tylko 8k expa do VK a żeby wymaksować vk i odblokować Tigera będę potrzebował 100k expa więc wątpię, chyba 100% załogi będzie.

Lepiej przenieść niż nową brać.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...