Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się wybyć ?

louson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że to nie w tym dziale powinno być ale jest to też sprawa Minecraft . Otóż to nagrywam odcinki z Minecraft i jak na razie nie mogę się wybić ( nie polecajcie programów które same nabijają suby ) czy pomożecie mi jakoś ( dajcie rady , co zmienić , dodać itp i jeśli chcecie to Subka / nie zmuszam ) . Odcinki wrzucam co 2-3 dni , głos i dźwięki lekko zrypane ponieważ muszę kupić nowy mikrofon a nagrywam na Laptopie .

Opublikowano

Minecraft jest już mocno przereklamowany. Żeby się na nim "wybić" trzeba tworzyć naprawdę oryginalne / profesjonalne materiały.

Polecam Ci nagrywanie (o ile sprzęt Ci na to pozwoli) z najnowszych gier. Niestety na mc i klasykach nic nie zdziałasz.

Opublikowano

A z czego np . mogę nagrywać ?? Slender ?? CS ?? BFH ?? BFbc2 ?? dajcie jakiś przykład z czego nagrywać ( nie pociągnę BF3 ( na najlepszych i BF3 nie mam ) Mozę Far Cry 3 ??

Opublikowano

Nowe gry bądź te starsze, które są znane, a filmików z nich jest mało. Ogółem chodzi o to by przyciągnąć widza pokazując coś nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...