Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zwykle, pytania ;DDD

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lecim prosto z mostu :D Gram na Avalonie !

1.Wycena ! :

a) WK 59+8

b ) oblech u5+5

c) Spojrzenie Strażnika u3+6 z jakąś tam osl...

d) Scrammer u4+4

e) Buty s5 36% na ogień i s6 42% na ogień na 56lvl

2. Zarobek !

Mam komplet resów z przepisu A na sw i mrok s5. Ręki z cuby (te na ogień) s5 i buty na 56 s6 (42% ogień)

Korzystam z nich, ale tak myślę. Sprzedać je i za całą kase porobić np na mrok tak z 4 x s5?

Myślicie że szybko zejdą po 1.2kk?

3. EQ z pkt1. Za jakie EQ je wymienie dla woja? co do a) Za jakiego wara/crussa ?

4. Pkt na warka pod roz.....we ? mam +1 :DDDD 21job xD 0/6/0/2. co myślicie o 40/dużo/30/dużo ?

5. Bicie profki na 24 lvl xD Mam woja 24 lvl i 12job na questach jestem na zabicie 6 szczęśliwych owieczek xD

Bić dalej profkę czy porobić questy licząc na to ze na koło 32lvl bd miał 20job? ( chcę lecieć na cubach do 40 na warku ;/ )

6. Co kupić 1st? xD Elvina czy zbrojkę? jeżeli zbroję to jaką? tą zieloną na 40/1/2 (nwm dokładnie) czy moralkę na 46?

Elvin u5+6 styknie?

Z góry dzięki :3 :3 :***** za odpowiedzi. Jeżeli odp będzie na temat to masz like ;D

Pa Pa :s

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Lecim prosto z mostu :D Gram na Avalonie !

1.Wycena ! :

a) WK 59+8 okolo 15-18kk (w pudle)

b ) oblech u5+5 okolo 600-800k

c) Spojrzenie Strażnika u3+6 z jakąś tam osl... z osl nie przypuszczam ze ktos kupi

d) Scrammer u4+4 okolo 700k

e) Buty s5 36% na ogień i s6 42% na ogień na 56lvl okolo 800k

2. Zarobek !

Mam komplet resów z przepisu A na sw i mrok s5. Ręki z cuby (te na ogień) s5 i buty na 56 s6 (42% ogień)

Korzystam z nich, ale tak myślę. Sprzedać je i za całą kase porobić np na mrok tak z 4 x s5?

Myślicie że szybko zejdą po 1.2kk?

Zawsze jest ryzyko ze ktos obnizy cene, albo nie bedzie popytu na taki przedmiot. Oczywiscie trzeba sie tez liczyc z tym, ze nie zawsze wejdzie ci ten s5 i wtedy cena spada.

3. EQ z pkt1. Za jakie EQ je wymienie dla woja? co do a) Za jakiego wara/crussa ? WK mysle, ze zdolasz wymienic na jakiegos crusa 60j +8/ wara 50j+ +9. Oblech na elvina u6 +6/zabojce u6 +5. Scrammer lepiej sprzedac i kupic lepsza kusze. Jednak co masz zrobic ze zbrojka to niewiem.

4. Pkt na warka pod roz.....we ? mam +1 :DDDD 21job xD 0/6/0/2. co myślicie o 40/dużo/30/dużo ? Na wara ladujesz jedynie def/ kilka w hp. Atak nadrabia bron.

5. Bicie profki na 24 lvl xD Mam woja 24 lvl i 12job na questach jestem na zabicie 6 szczęśliwych owieczek xD

Bić dalej profkę czy porobić questy licząc na to ze na koło 32lvl bd miał 20job? ( chcę lecieć na cubach do 40 na warku ;/ ) Robiac questy 20job bedzie mial na okolo 35lv+. Do 16/17 joby exp za minilandem i reszte juz mozesz na misjach.

6. Co kupić 1st? xD Elvina czy zbrojkę? jeżeli zbroję to jaką? tą zieloną na 40/1/2 (nwm dokładnie) czy moralkę na 46? Zdecydowanie zbrojka na 46. Jako 1 kupujesz elvina.

Elvin u5+6 styknie? Do 63/70 napewno.

Z góry dzięki :3 :3 :***** za odpowiedzi. Jeżeli odp będzie na temat to masz like ;D

Pa Pa :s

@Down

Nie moge :p

Opublikowano

@up dzięki wielkie

Mam elva 20job na 33 lvl wlazł.

Eq chyba nie sprzedaję. Zawszę mogę dropić piórka no nie? :D

Leci Like ;3

@edit

Uaktualnij sobie prezke :DD

Masz juz 500 postów ;P

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...