Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CoD5 czy MW3.

szaryprzemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie wiem jaką wersję kupić (Zastanawiam się nad 5 World at war i nad MW3).Nie ogarniam za bardzo co to są te wszystkie steamy itd.

I czy pójdzie na moim kompie jakieś

Procesor: Intel Core i3 CPU @ 2.46GHz 2.46GHz

Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5650

System Operacyjny: Windows 7 64 bit

RAM: 4 GB (Dostępne 3.86 GB)

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Powinieneś pisać odpowiednio tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/514073-pomoc-pytanie-czy-pojdzie-mi-call-of-duty-world-at-war/

http://www.mpcforum.pl/topic/514058-pomoc-pytanie-czy-pjdzie-mi-call-of-duty-modern-warfare-3/

CoD5: Oczywiście, że tak. Chyba wyciągniesz stałe 250 fpsów (klatki na sekundę).

CoDMW3: Tak, low/medium.

Co do wyboru gry.. Zależy to od Ciebie.

CoD5: Realia 2 wojny światowej, Zombie Mode, średnia grywalność, łatwe hackowanie (często bez większych konsekwencji)

CoDMW3: Realia bliskiej przyszłości, średni tryb Zombie, duża grywalność, złapią Cię na hackowaniu - już nie pograsz.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Tak, obie Ci pójdą. Choć lepszą opinię zapewne dostałbyś pisząc w jednym z wymienionych tematów.

Proszę nie schodzić teraz z głównego tematu. Jeżeli będziesz miał jakieś pytania odnośnie specyfikacji, to spróbuj, jak wcześniej wspomniałem, w odpowiednim dziale i temacie.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Powinieneś pisać odpowiednio tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/514073-pomoc-pytanie-czy-pojdzie-mi-call-of-duty-world-at-war/

http://www.mpcforum.pl/topic/514058-pomoc-pytanie-czy-pjdzie-mi-call-of-duty-modern-warfare-3/

CoD5: Oczywiście, że tak. Chyba wyciągniesz stałe 250 fpsów (klatki na sekundę).

CoDMW3: Tak, low/medium.

Co do wyboru gry.. Zależy to od Ciebie.

CoD5: Realia 2 wojny światowej, Zombie Mode, średnia grywalność, łatwe hackowanie (często bez większych konsekwencji)

CoDMW3: Realia bliskiej przyszłości, średni tryb Zombie, duża grywalność, złapią Cię na hackowaniu - już nie pograsz.

Od kiedy to MW3 ma tryb zombie? :)

Kup Call of Duty 5 World at War sam je mam i jest zajebiste, zwłaszcza zombie bo tylko w ten tryb gram ;)

Moze wgrywać własne mapy i wogóle niskie wymagania ma.

W MW3 gra dużo cziterów.

Opublikowano

Od kiedy to MW3 ma tryb zombie? :)

Kup Call of Duty 5 World at War sam je mam i jest zajebiste, zwłaszcza zombie bo tylko w ten tryb gram ;)

Moze wgrywać własne mapy i wogóle niskie wymagania ma.

W MW3 gra dużo cziterów.

Mój błąd, nie posiadam MW3. Chodziło mi o Spec Ops. Kolega opowiadał jak to walczył przeciwko różnym 'falom' z udziałem psów. Zrozumiałem to jako grę zombie, niestety błędnie.

Dodam jeszcze, że CoD5 posiada wsparcie dla moddingu (edycji gry), co daje wiele modyfikacji od strony użytkowników. Oznacza to, że gra nigdy się nie wyczerpie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...