Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Gra] My Lands strategia ekonomiczno wojenna via www

Adi89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników.

Zacznę od tego, że szukałem tematu, który dotyczy tej gry na forum i nie znalazłem. Dlatego postanowiłem napisać dla Was kilka słów na temat tego tytułu.

Pierwszy raz zetknąłem się z informacjami dotyczącymi My Lands w wiadomości, którą przysłano mi na skrzynkę mailową. Ponieważ lubię tego rodzaju gry, postanowiłem sprawdzić "o co biega". Musze przyznać, że stworzona przez Rosjan gra prezentuje się naprawdę ciekawie. Zaczynając od dość oldschoolowej grafiki, przez samą fabułę, linię questów, możliwości rozgrywki etc.

Zamieszczam, znaleziony na youtube trailer, dzięki któremu możecie sami się przekonać jak owa grafika wygląda:

Mamy do wyboru 4 rasy, z których każda posiada osobliwe bonusy. Ogólnie rzecz biorąc zło toczy walkę z dobrem. Zło a więc demony i mroczne elfy vs. siłom dobra - rycerzom i jasnym elfom. To podstawowe informacje, nie sposób jest opisać grę w krótkim poście, ale zapewniam, że każdy, komu zdarza się traktować gry jako wyzwanie, będzie zachwycony. Bohaterowie, olbrzymie armie, walki z potworami i grabienie lochów, rabunki na innych graczach, misje bojowe i niebojowe, zapewnianie zaopatrzenia i zrównoważonego rozwoju to bez wątpienia elementy, które pozwolą poczuć się jak władca królestwa.

Co ciekawe twórcy udostępnili możliwość wypłacania realnych pieniędzy z gry. Pieniądze wymieniane są za Czarne Perły, które są szczególnym surowcem w grze. To właśnie o nie toczy się wojna i to właśnie one pozwalają na szybki rozwój i dominację. Perły można kupić, ale równe dobrze można je zdobyć w grze, na szczęscie ...

Mam nadzieję, że tym krótkim acz (myślę) treściwym wywodem udało mi się zachęcić Was do spróbowania swoich sił w My Lands. Oto link do gry - http://mlgame.pl/?state=register_simple_new&f=132405&server=miner_pl_1. Jednak jeśli nie chcecie z niego korzystać, znalezienie gry przez google nie powinno być problemem.

W razie jakichkolwiek pytań wpisujcie się w tym temacie, lub wysyłajcie do mnie prywatne wiadomości, na które z chęcią odpowiem.

Pozdrawiam i życzę miłej przygody z My Lands :)
Opublikowano

Po obejrzeniu Twojego profilu ani trochę nie zdziwił mnie Twój post. Każdy, kto oczekuje od gry trochę więcej niż okresowe zbieranie produkcji, czy stawianie kolejnego budynku, będzie zadowolony ;)

Opublikowano

Po obejrzeniu Twojego profilu ani trochę nie zdziwił mnie Twój post. Każdy, kto oczekuje od gry trochę więcej niż okresowe zbieranie produkcji, czy stawianie kolejnego budynku, będzie zadowolony ;)

Nie do końca rozumiem Twój post... Uważam, że ta gra to po prostu "odgrzewany kotlet" i nic innowacyjnego nie wprowadza do gatunku gier casualowych... Wydaję mi się, że mogę mieć swoje zdanie, a że grałem w tą grę to chciałem się wypowiedzieć.

Każdy ma swoje swoje zdanie, mi się ta gra nie podoba, ale szanuje zdanie każdej osoby ....

Opublikowano

Nie do końca rozumiem Twój post... Uważam, że ta gra to po prostu "odgrzewany kotlet" i nic innowacyjnego nie wprowadza do gatunku gier casualowych... Wydaję mi się, że mogę mieć swoje zdanie, a że grałem w tą grę to chciałem się wypowiedzieć.

Każdy ma swoje swoje zdanie, mi się ta gra nie podoba, ale szanuje zdanie każdej osoby ....

Po prostu zauważyłem, że wolisz gry innego rodzaju, dlatego Twoja opinia nie jest do końca miarodajna gdyż po prostu gra nie ma szans, żeby Ci się spodobać :) Ja w dalszym ciągu uważam, że jeśli ktoś lubi takie gry, to My Lands jest dobrą propozycją.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...