Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serwer

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, jaki zrobic serwer ? SkyBlock, moze jakis unikalny ? ( Macie pomysly ? ) Czekam na wasze propozycje.

Opublikowano

@2Up Ale sie wypowiedziales.... Tylko posta nabijasz, pytanie brzmi jaki typ a nie "rob co chcesz".....

@Up Jakie pluginy masz na mysli ?

@Down Mysle ze gracza by sie to nie spodobalo, iz na Fb by gralo troche osob i na surv, na surv by sie wkurzali ze nie ma zadnych gildi do podbicia, na fb zas robili by claimy.

Opublikowano

Zawsze możesz postawić serwer FB/Frakcje+Surv tylko jeśli chcesz aby wiekszosc serwa mialo diax itemy to nie polecam wgrywania pluginu OtherDrops jesli chcesz aby mieli diaxow troche to wrzuc ten plugin lecz daj tak z 5% na diaxa :)

Opublikowano

mam pytanie :D co to SAM?? xD

Mam w planach taki serwer FB + surv.+ Frakcje Ale nigdy nie slyszalem o SAM

Opublikowano

FB, Surv, Surv + frakcje, FB, Surv, FB.... Rzygac sie tym chce... Macie pomysl na cos czego jest malo ?

Opublikowano

@Up MiniGames jakos do mnie nie przemawia, mam juz pomysl na serwer ( 1 taki w Polsce a moze na Swiecie :) ) Tylko gorzej z wykonaniem... Poszukuje duzej i zgranej ekipy, pisac na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...