Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Plugin na pobieranie plików

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Czy jest jakiś plugin, który pobiera automatycznie pliki przy pierwszym wejściu na serwer? Kiedyś jak wszedłem na jakiś serwer pierwszy raz automatycznie pobrało texture packa.

Edit:

Do automatycznego pobierania texture pack nie trzeba pluginu. Wystarczy podać link w server.properties.

Opublikowano

To chyba da się zrobić tylko z texturepackiem, chociaż możesz spróbować dać bezpośredni link do downloadu pliku w linijce texturepack w server.propeties ;). Wątpię czy to zadziała, ale warto spróbować.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Rowniez chcialbym wiedziec czy da sie ustawic domyslny texturpack serwera ? Jak ktos wejdzie by mial texturpacka ktorego ustawie ?

Opublikowano

Rowniez chcialbym wiedziec czy da sie ustawic domyslny texturpack serwera ? Jak ktos wejdzie by mial texturpacka ktorego ustawie ?

Wystarczy ze dasz bezpośredni link do downloadu w server.propeties w linijce texturepack ;)

381911453317091771709.png
by ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...