Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czołgi FRANCUSKIE!

Domi2533

Czołgi francuskie!  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ czo?gu jest najlepszy!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czołgistów!

Mam do was pytanie! Czy lepiej iść w CIĘŻKIE czołgi czy w LEKKIE proszę o szybkie odpowiedzi ja dodam ankiete i tam zagłosujcie i napiszcie dlaczego TAKI TYP CZOŁGU! (napiszcie w komentarzach opinie o dowolnym typie czołgu! A później zagłosujcie na ANKIECIE!

Opublikowano

francuskie ciężkie to tak jakby większe lighty ;]

pancerz podobny mobilność troszeczkę gorsza no i wisieńka na torcie bat.chat. 25t :D

lecz jeżeli nie masz doświadczenia w WOT'a nie bierz się za francuzów ponieważ są jedną z najtrudniejszych nacji do opanowania

Opublikowano

@2x up Dzięki za odpowiedź! Jeszcze jedno dużo gram w WoT'a I dosyć dlugi okres!

@up Ja sam nawet myślę że to jest przyjemna linia! Ale i tak musiałem się spytać MPC FORUM! ;)

Dzięki pozdrawiam Domi2533

Opublikowano

Batchacik - obecnie najlep[szy medzik w grze. Taki dmg potrafi wykręcić że bije każdego meda pod każdym względem.

76561198001815076.png
Opublikowano

Tez mialem ten dylemat.

Wybralem lt i jakos nie zaluje.

III i IV tier to istny koszmar ale potem na V jest boski ELC AMX ktory jest narazie moim ulubionym tankiem,

Na VI jest bardzo fajny AMX 12t krory ma raczej ciezkie MM ale i tak sie fajnie gra.

Obecnie mam AMX 13 75 ktory jest dla mnie rozczarowaniem po przednich dwoch czolgach, to taka zezowata zarowka,

Wydaje mi sie ze lina HT bedzie latwiejsza.

Polecam poczytac o czolgach z obu lini i dopiero podjac decyzje.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Batchacik - obecnie najlep[szy medzik w grze. Taki dmg potrafi wykręcić że bije każdego meda pod każdym względem.

Nie jest najlepszy

Jest dobry

Ale nie jest do wszystkiego

Zawsze znajdzie się "coś" co jest lepsze od drugiego "czegoś"

Tez mialem ten dylemat.

Wybralem lt i jakos nie zaluje.

III i IV tier to istny koszmar ale potem na V jest boski ELC AMX ktory jest narazie moim ulubionym tankiem,

Na VI jest bardzo fajny AMX 12t krory ma raczej ciezkie MM ale i tak sie fajnie gra.

Obecnie mam AMX 13 75 ktory jest dla mnie rozczarowaniem po przednich dwoch czolgach, to taka zezowata zarowka,

Wydaje mi sie ze lina HT bedzie latwiejsza.

Polecam poczytac o czolgach z obu lini i dopiero podjac decyzje.

Co ty pierdolisz?

III i IV to strasznie opancerzone cegły, z nienajlepszym działem :P Ale zabawa w "nawet od tyłu mnie nie przebijecie" jest fajna xD

Co do ELC'a, bardzo przyjemny, mam na nim trochę ponad 100 bitew, zostawiam na zawsze

AMX 12t? Mnie MM uwielbia, i większość bitew to VII tiery, na wyższych i tak sobie radzi, ale mógłby być mobilniejszy

13 75 nie grałem, dopiero expię, bo najpierw odblokowałem Lorraina 155 50

Linia HT francuska łatwa?

AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAAHAHA

JEBŁEM XXDXDXDXDXD

Najtrudniejsza nacja HT w grze, jeżeli nie jest to najtrudniejsze drzewko ogólnie, ale spoko

Są... specyficzne, sam chcę się za nie wziąć, ale grać nimi trzeba umieć

shoob.png

Opublikowano

Co ty pierdolisz?

III i IV to strasznie opancerzone cegły, z nienajlepszym działem :P Ale zabawa w "nawet od tyłu mnie nie przebijecie" jest fajna xD

Co do ELC'a, bardzo przyjemny, mam na nim trochę ponad 100 bitew, zostawiam na zawsze

AMX 12t? Mnie MM uwielbia, i większość bitew to VII tiery, na wyższych i tak sobie radzi, ale mógłby być mobilniejszy

13 75 nie grałem, dopiero expię, bo najpierw odblokowałem Lorraina 155 50

Linia HT francuska łatwa?

AHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAAHAHA

JEBŁEM XXDXDXDXDXD

Najtrudniejsza nacja HT w grze, jeżeli nie jest to najtrudniejsze drzewko ogólnie, ale spoko

Są... specyficzne, sam chcę się za nie wziąć, ale grać nimi trzeba umieć

III i IV tier to powolne kupy ktore zanim dojada na miejsce to jest po wszystkich i nie ma do czego strzalac albo jestesmy sami na kilka wrogich czolgow ktore bez problemowo nas objada. Strzasznie opacerzone cegly? jakos tego nie oczulem, z takim dzialkiem to wszystko dla nas jest strasznie opacnerzone gdyz to kupy maja problem z przebiciem wlasnych tierow.

Nie napisalem ze farncuskie HT sa latwe tylko wydaje mi sie ze sa latwiejsze LT.

860331433165800174608.png

Opublikowano

A propo to nie ma lini LT francuskiej, tylko Medium (liczy się jaki jest X tier). Osobiście polecam lekkie, bo ciężkie tak samo nie mają pancerza, tylko są większe. Najgorzej chyba przeżyć Lorr40t bo jest może i szybki, ale to cegła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...