Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawo Jazdy

Paradisex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Mam pytanie...Czy zdążę zrobić prawo jazdy kategoria B do wakacji ewentualnie do drugiego miesiąca wakacji jeśli zaliczę wszystko za pierwszym podejściem? Chcę zaczynać od poniedziałku (22.04).

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Siemka :)

Mam pytanie...Czy zdążę zrobić prawo jazdy kategoria B do wakacji ewentualnie do drugiego miesiąca wakacji jeśli zaliczę wszystko za pierwszym podejściem? Chcę zaczynać od poniedziałku (22.04).

i co z tego że zdasz egzamin jeśli nie zdarz jazdy , 4/10 biorących udział musi nie zdać wypadnie na Ciebie i od nowa .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

i co z tego że zdasz egzamin jeśli nie zdarz jazdy , 4/10 biorących udział musi nie zdać wypadnie na Ciebie i od nowa .

Skąd ty możesz to wiedzieć,że nie zdam egzaminu na mieście...Jasnowidz się znalazł proszę Cię :)

1379148048-U870856.png

Opublikowano

Skąd ty możesz to wiedzieć,że nie zdam egzaminu na mieście...Jasnowidz się znalazł proszę Cię :)

życzę Ci powodzenia , ale to są realia chce Ci je uświadomić jaka jest szansa

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Wszystko zalezy od szkoly jazdy, w niektorych starczy dobrze pogadac i ma sie teorie + parktyke chyba w 2 albo 3 tygodnie, nie pamietam jak teraz reguluja to przepisy.

Ja zrobilem w 2,5mies za pierwszym razem. Kolega zdal praktyke za szostym po 7,5 miesiacach od zapisania.

Opublikowano

Jak będziesz jeździł 2h dziennie = 15dni nauki i masz już zrobioną teorie to może Ci się udać. Pamiętaj, że na egzamin czeka się miesiąc.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Jak będziesz jeździł 2h dziennie = 15dni nauki i masz już zrobioną teorie to może Ci się udać. Pamiętaj, że na egzamin czeka się miesiąc.

Naprawdę sądzisz, że codziennie nauki będą jednego kursanta tyrać? Ja miałem co 4 dni jazdy bo czasu nie mieli a byłem na kursie "przyspieszonym"

Paradi a Ty zamiast się pytać to leć się zapisać :) Im szybciej tym lepiej, ale przy nowych przepisach to ja Ci powodzenia życzę :)

Opublikowano

Średnio zdanie prawka zajmuje około 3miesiące. (pod warunkiem, że zdasz za pierwszym razem).

Dodatkowo możesz się umówić na godziny jazdy więc powinieneś zdążyć. :)

Opublikowano

Gówno prawda z tymi statystykami, ja zdawałem 5 razy i 4 pierwsze razy były ewidentnie z mojej winy, bo przez stres nie widziałem samochodu wjeżźdżającego na skrzyżowanie ... Za 5tym razem w wyniku pewnej historyjki tak się posrałem przed egzaminem że podczas niego stwierdziłem "grunt że w ogóle moge zdawać, mam wyjebane" I zdałem całkowiocie bezbłędnie. Grunt to podejście do tej najdłuższej jazdy w życiu.

A co do tematu wiele zalezy od tego ilu jest zapisanych na zdanie, w kolejce możesz czekać tydzień a możesz 2 miesiące.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Heh, w sumie masz rację jak ktoś bardzo pragnie zdania to na czymś błachym obleje.

Jak za 2 razem szedłem z takim nastawieniem, że mam to gdzieś to zdałem mimo tego, że w ogóle nie potrafiłem jeździć, samochód zgasł mi na EGZAMINIE 9 razy ehhe :D

Opublikowano

W sumie masz 2 miesiące, ale... Nie, nie wydaje mi się, żebyś zdążył z teorią, praktyką i egzaminem. Ja miałem takie szczęście, że zdawałem w dniu, w którym miałem ostatnie jazdy, a i tak zeszło całkiem długo. Możesz być jednak pewny, że jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to w lipcu - połowie lipca prawko będziesz już mieć w kieszeni. Powodzenia

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

No właśnie ja bym chciał już mieć tak na drugi miesiąc wakacji :P Nie musi byc koniecznie na samym początku wakacji :D

1379148048-U870856.png

Opublikowano

W sumie masz 2 miesiące, ale... Nie, nie wydaje mi się, żebyś zdążył z teorią, praktyką i egzaminem. Ja miałem takie szczęście, że zdawałem w dniu, w którym miałem ostatnie jazdy, a i tak zeszło całkiem długo. Możesz być jednak pewny, że jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to w lipcu - połowie lipca prawko będziesz już mieć w kieszeni. Powodzenia