Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Pomoc]

fatumboba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ktoś po ostatnim fixie ma także problemy z serwerami? Tzn. po wejściu na serwer po kilkunastu sekundach wyrzuca Was do listy postaci? Jeśli ktoś wie o co chodzi i znalazł rozwiązanie to prosiłbym o pomoc.

@EDIT Tak, wiem. Zapomniałem wpisać temat -.-

@DOWN

Ładny post do nabicia cyferki,ale domyślam się,że wiele osób może tak nie mieć, więc po co twój post? Nie zgłoszę tego, chyba,że moderator sam zauważy

Opublikowano

@UP
Tak , zbędny spam , nabijaj sobie posty a potem płacz że warny dostajesz.
@Temat
Wątpię że po ostatnim fixie , ja wczoraj grałem nic się nie działo , dzisiaj gram i też mi wywala , może to sprawa tego że używam/używasz cheatów lub coś w tym stylu , a jeśli nie , to na pewno jakieś problemy z ich strony.
Jeśli to ich wina to pewnie zostanie to naprawione w następnym fixie :)

@EDIT
Używasz jakiegoś cheata aktualnie ?

Opublikowano

Nie, nie.Jak dla mnie cheaty niszczą tą grę, a ja nie chce się do tego przyczyniać.

Wywala Cię na każdym serwerze i za każdym razem?

Opublikowano

@UP
Znaczy się nie , ja gram na ESP nie będę ściemniać , ale nie wywala mnie za każdym razem , jakoś tak mniej więcej co 10-20minut mam kicka na obojętnie jakim serwerze ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...