Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] famas pytanie

kubekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie famas bez nemesis jest do du** lepszy jest już AUG

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

to nie warto kupowac famasa ? jak bez tego nemezis czy czegos bo ja chce bo bez dodatkow bo nie stac mnie az tak wiec sie pytam czy to ma sens czy duzy rozrzut broni bedzie itp

Opublikowano

Ja mam famasa jest zajebi** nie słuchaj ich kupuj.Famasem kilka celnych strzałów i ded.

JA zabiłem kolesai z 200 metrów

Opublikowano

@up ale miałeś M145?

Na RedDot'cie nie da rady bo ja mam Aek'a i max to ok. 100 m.

Nie chodzi mi o to że broń nie łapie dalszego dystansu tylko troche trudno nim trafić :f

Jeszczy bym miał kolbe Nemesis to by się inaczej to robiło ale na Thunderbolt troche trudniej jest

Opublikowano

tej , kubekk aug z jaką kolwiek kolba lata na prawo jak poj...... szkoda gadać, trzeba umieć grać to bronią :) bierz famasa nawet z tunder...coś tam... jest rzeźnia i bez nemezisa... uwierz mi :)

x

Opublikowano

bakuś nie pisz jak gówno wiesz o famasie za przeproszeniem ...

kupuj famasa broń op bez dodatków szybsza x2 razy .... zanim AUG wystrzei 3 pociski to famas 6... odrzut jest nie aż tak duży wiec famasa kupuj

YAY

Opublikowano

mam famasa z nesemis i dobrze się nim gra ale bez kolby troszkę słabiej się sprawuje w strzelaniu hsow, no i mało ammo jest w magazynku. Najlepiej kupić famas z nesemis + vipery/caskety + precka i wtedy nikt ci nie da rady tyle że teraz trudno o famasa z nesemi napisz na pw mogę ci pomóc zdobyć to

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...