Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmień hasło i zgarnij 300 złota za free :)

Xanter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie dziwie sie ze im padla jak teraz wszyscy zmieniaja hasla :D

u mnie

Strona jest obecnie niedostępna z powodu prac konserwacyjnych

Opublikowano

MEH 504 Gateway Time-out. Mam nadzieję,że uda się później bo slot w garażu bardzo się przyda :D Wielkie dzięki za info.

Opublikowano

@up

dodaj w launcherze "zapamiętaj hasło" i masz z głowy to

@Topic ja tam zmieniłem w 5 minut beż żadnych problemów

a do tego free 300golda zawsze się przyda

xih3gEBG.png

Opublikowano

Cieszycie się jak większość ludzi, w zasadzie jak większość dzieci przypuszczam. Bo każdy racjonalnie myślący wie i rozumie, czemu rozdają ten gold.

Został przeprowadzony atak hakerski i w internet zostało wypuszczonych kilkadziesiąt tysięcy naszych loginów i haseł. Dlatego ta zmiana.

Czemu płacą 300g? Na pewno nie z własnej woli. Bowiem, w regulaminie jest napisane, że nie mają prawa te dane wyciekać, wszystko jedno czy firma sama wypuści czy haker. To wina WOT.

Dlatego jeżeli ktoś ukradnie Ci przez to konto, możesz skarżyć firmę już poprzez drogę sądową. Jeżeli ktoś nie wierzy lub ma jakieś pytania, zapraszam na różne fora poświęcone temu. Tam znajdziecie paragrafy, na które można się powołać. Jeżeli WOT już rozdaje gold wszystkim, to musi wiedzieć, że może stracić wiele na każdym z procesów, bo jest do wygrania.

Więc zmieniajcie hasło i cieszcie się z 300g. Ja czekam, aż ktoś mi ukradnie konto, zyskam kilkadziesiąt razy tyle, oczywiście nie w goldzie, lecz w prawdziwej walucie. Tak samo jak większość mojego klanu i ogarniętych graczy.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Cieszycie się jak większość ludzi, w zasadzie jak większość dzieci przypuszczam. Bo każdy racjonalnie myślący wie i rozumie, czemu rozdają ten gold.

Został przeprowadzony atak hakerski i w internet zostało wypuszczonych kilkadziesiąt tysięcy naszych loginów i haseł. Dlatego ta zmiana.

Czemu płacą 300g? Na pewno nie z własnej woli. Bowiem, w regulaminie jest napisane, że nie mają prawa te dane wyciekać, wszystko jedno czy firma sama wypuści czy haker. To wina WOT.

Dlatego jeżeli ktoś ukradnie Ci przez to konto, możesz skarżyć firmę już poprzez drogę sądową. Jeżeli ktoś nie wierzy lub ma jakieś pytania, zapraszam na różne fora poświęcone temu. Tam znajdziecie paragrafy, na które można się powołać. Jeżeli WOT już rozdaje gold wszystkim, to musi wiedzieć, że może stracić wiele na każdym z procesów, bo jest do wygrania.

Więc zmieniajcie hasło i cieszcie się z 300g. Ja czekam, aż ktoś mi ukradnie konto, zyskam kilkadziesiąt razy tyle, oczywiście nie w goldzie, lecz w prawdziwej walucie. Tak samo jak większość mojego klanu i ogarniętych graczy.

Zwłaszcza że wyciekły tylko hasła w formie haszy i to jeszcze tylko do % wszystkich kont.

76561198001815076.png
Opublikowano

Właśnie mówiłem, że dzieci uwierzą we wszystko. Co mieli napisać ludzie produkujący grę World of Tanks ? Że wyciekły wszystkie hasła?

Gdzie macie mózg? KidMod WoT niestety nie może się pochwalić.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Więc zmieniajcie hasło i cieszcie się z 300g. Ja czekam, aż ktoś mi ukradnie konto, zyskam kilkadziesiąt razy tyle, oczywiście nie w goldzie, lecz w prawdziwej walucie. Tak samo jak większość mojego klanu i ogarniętych graczy

Czy jest w tym coś złego , że jestem dzieckiem i się cieszę z tego golda. Rozumiem Wargaming poco dawało golda poto, aby ludzi zachęcić do zmiany hasła bo dane wyciekły , a ty jak sobie chcesz nie zmieniaj i czekaj aż ci ukradna konto. Tylko nie pisz że jak ktoś się cieszy to odrazu przypuszczalnie według cb dziecko. Lubię być dzieckiem :)

Lubie wbijać posty :)

Opublikowano

Właśnie mówiłem, że dzieci uwierzą we wszystko. Co mieli napisać ludzie produkujący grę World of Tanks ? Że wyciekły wszystkie hasła?

Gdzie macie mózg? KidMod WoT niestety nie może się pochwalić.

Poczytaj sobie o metodach szyfrowania a później dopiero rozpuszczaj teorie spiskowe zasłyszane na tsie jakiegoś podrzędnego klanu.

Wstawki na temat mózgu zachowaj dla siebie bo jak na razie rzucasz stwierdzenia niczym nie poparte.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...