Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bonusswicher w kamermodzie. Pytanie czy to dziala poprawnie

Rafal-91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie tego bonusswichera ktory jest w aktualnym kamermodzie do privow teraz.

Czy to mozliwe ze wydalem na pandorze jak narazie 1.3 kkk na zmianki i ten bs nie zrobil mi jeszcze 5 bonow w bojowym takich jakie ja chce czyli 10 ludzie 10 kryt 10 szycie, przynajmniej 12 int i 9 sila.

Czy naprawde te bony nie weszly czy ten bs jest jakis trefny i zrobil te bony ale sie zawiesil i zaczal robic dalej ?

Czy to jest istotne w jakiej kolejnosci ustawiam w tym programie bony ??

Odpiszcie

Z gory thx

Pozdrawiam

Opublikowano

Po prostu pech, może też trochę za szybko ustawiłeś bs ustaw na 400 i powinno nie omijać bonów.

Nie ma żadnych sposobów czy innych bajerów żeby szybciej wbić bony, wszytko zależy od szczęścia.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie tego bonusswichera ktory jest w aktualnym kamermodzie do privow teraz.

Czy to mozliwe ze wydalem na pandorze jak narazie 1.3 kkk na zmianki i ten bs nie zrobil mi jeszcze 5 bonow w bojowym takich jakie ja chce czyli 10 ludzie 10 kryt 10 szycie, przynajmniej 12 int i 9 sila.

Czy naprawde te bony nie weszly czy ten bs jest jakis trefny i zrobil te bony ale sie zawiesil i zaczal robic dalej ?

Czy to jest istotne w jakiej kolejnosci ustawiam w tym programie bony ??

Odpiszcie

Z gory thx

Pozdrawiam

Kolejność bonów nie ma znaczenia. Czasami przez lagi BS omija bony i dlatego może Ci jeszcze ich nie poszukał.

Opublikowano

Gdyby na Pandorze wchodziły od razu maksymalne bony, dawno powinno wbić, jednakże są poustawiane także mniejsze co powoduje dłuższe robienie na bocie oraz jeszcze dłuższe samodzielnie.

Kiedyś gdy użyłem BS'a do wbicia sr. na Pandorze, zazwyczaj wyskakiwał komunikat "Udało się!" więc przez laga musiało mi przeskoczyć o jeden raz za dużo i nici z sr. 50+. ^_^

Spróbuj ustawić tak jak napisał dinek30, żeby zmieniało stosunkowo, nie gwałtownie.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Opublikowano

Na pandorze to lepiej mieć ustawiony 0.7 timer w bs'ie no chyba że jesteś na takich ch co jest mało ludu i najlepiej w nocy to może być i 0.4, widocznie nie miałeś szczęścia bo gdyby weszły te bony i przeskoczyły to później bs się zatrzymuje i nie zmienia..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Ma ktoś problem z ustawieniem bonu "wytrzymalosc", wszystkie inne ustawiaja sie tylko nie ten. Wciskam na niego i na dole wyskakuje komunikat "X.Bonus wytrzymalosc ustawiony" natomiast w okienku bs'a nie ustawia sie. Ma/Mial ktos taki problem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...