Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamer Mod

Ringtone

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No pewnie , że możesz używać kamera . Ale pamiętaj , żeby tego nie okazywać ( zbyt duży speed hack itd. ) . Zależy też na jakim serverze planujesz grać ;)

Opublikowano

Na prywatnym serwerze typu pandora, na lajcie możesz grać, chociaż nie ma sensu. ;p

Na PL'u też, lecz pierwszy ban leci na miesiąc, następny permanentny, więc nie wiem, czy jest sens używać. ;d

Twój wybór, ale osobiście doradzę Ci grać na czysto.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Gram na s22 ( Orion )

W takim razie odradzam Ci gre na modzie, po co tracić konto, ale powiedz nam, do czego ma służyć Ci ten mod? Jak do głównej postaci, to tracisz czas, jednak na bota w sam raz.

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

No tak do głównej postaci iż wkurza mnie wolne bieganie wolny atak speed , czyli mogę się spodziewać bana bo gram już parę dni na tym modzie , z tego co mówicie.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Opublikowano

No zależy jak i ile speeda ustawisz . Jak Cię ktoś zobaczy z np. 200 speedem , będziesz miał po 1 cofki , a po 2 już bym to kręcił . Do lvla 65 polecam lecieć na speed hacku , ale ustawionym na 175* . Chyba że załatwisz sobie eq na full wypasie , chwalisz się wszystkim , to ewentualnie 185* . Tak to bana nie masz co się spodziewać , bo administracja na metinie to w ogóle pozostawia wiele do życzenia .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...