Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sluchawki do cs'a

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje sluchawki do cs'a do 60-70 zl ponieważ nie mam wiecej teraz tzn. mam moge kupic nawet zaa tysiac zloty ale to są pieniadze na komputer i nie mam zamiaru wywalic wszystkiego w sluchawki dopoki nie kupie komputera. Mam teraz Creative HS-600 chce nowe dlatego że te mi pekly mają już dobre 5 lat miały prawo skleic nic nie mogę nie chcą sie nawet skleic ciagle odpada. Słuchawki ktore chce mają być wygodne i dobrze zeby bylo slychac tak jak w tych hs-600, lajkuje

Opublikowano

są mocne ? bo wygląd mają super w porównaniu do tych co mam

edit: a co powiecie na bezprzewodowe z mikrofonem? te słuchawki mają być dobre do gier tzn do cs'a najbardziej i do innych żeby bylo dobrze słychac i do gadania nie patrze pod względem aż takiego dużego basu byle by on był mam prawie nowe glosniki

http://allegro.pl/k67i-sluchawki-bezprzewodowe-5w1-podsluch-intex-i3112001290.html

http://allegro.pl/k67q-sluchawki-bezprzewodowe-5w1-podsluch-quer-i3112001152.html

Opublikowano

Ja tak samo jak kolega wyżej polecałbym ci słuchawki Sennheiser hd 201, co prawda są one bez micro, ale jest możliwość dokupienia go. Jest to bodajże mikrofon firmy zalman. Ewentualnie jakieś słuchawki firmy AKG, także fajny dźwięk. Osobiście posiadam Steelseries Siberia V2 no ale wiadomo, to już trochę większe koszta.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

a co powiecie panowie na temat bezprzewodowych z mikrofonem tylko bez mikro nie wchodzi w gre. Dobra zmieniam zdanie moga byc do 150 zl co polecacie?

Opublikowano

Soundblaster tactic 3d alpha (170zł), steelseries siberia v2 (200+zł) - imo najlepsze do cs'a, a do 150zł, to sennheiser pc 8.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

chciałbym też zeby byly ladne a nie cienkie tak jak costa tam dał takie cienkie i moze cos bez tego co sie na uszy zakladaa strasznie kurz wlatuje chodzi mi o to czarne takie skórkowe lepsze jeszcze jakies propozycje moze jakies "bezprzewodowe"

edit: :O tutaj czytam i nie wiedzialem ze parametry komputera mają wplyw na sluchawki czyli ja mam kompa 10 letniego to mi nie zadziała? na jakiej zasadzie to polega, wydaje mi sie ze mam chyba dobra karte dzwiekową

Opublikowano

na bezprzewodowych nie uzyskasz takiego dzwieku jak przez kabel

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...