Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13

djkoks219

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zabudowałem sobie od kumpla Fife 13 i... Menu wsyzstko pięknie śmiga ale jak ustawię kluby jakieś to jak jest wybór strojów (wyzjadowe trzeci komplet itp) to nie widzę wogóle graczy.

A gdy dam dalej to widać nazwy kto z kim gra komentarze itp ale całe boisko jest czarne i nie widać nic prócz wymienionych ;c ktoś wie jak naprawić problem ? stery najnowsze direct net fram. itp jest najnowsze.

Windows XP

Jakieś sugestie ?

Opublikowano

Reinstal spróbuj, jak nie pomoże to nie wiem..

CPU : Core i5 3470   3.8 Ghz //  GPU : Palit GeForce GTX 960 OC // PSU : Deus G1 500W   //  CASE :  Brutus M23  // MOBO : Z77A-G43  // RAM : 6GB DDR3   //  HDD : Barracuda 500GB     

Monitor : X2377HDS-B1 ( 23 Cal )

24dnacg.png

Opublikowano

Radził bym ci ten temat do działu FIFA dać ;)

Witam.

Zabudowałem sobie od kumpla Fife 13 i... Menu wsyzstko pięknie śmiga ale jak ustawię kluby jakieś to jak jest wybór strojów (wyzjadowe trzeci komplet itp) to nie widzę wogóle graczy.

A gdy dam dalej to widać nazwy kto z kim gra komentarze itp ale całe boisko jest czarne i nie widać nic prócz wymienionych ;c ktoś wie jak naprawić problem ? stery najnowsze direct net fram. itp jest najnowsze.

Windows XP

Jakieś sugestie ?

Opublikowano

Jezu faktycznie zły dział ;cc Mogę prosić o przeniesienie ? nie zauważyłem bo mam tu 2 tematy które obserwuję a śpieszyło mi się ;cc

No reinstall nie pomaga... ;c dziś mi kumpel jego całą gre już zainstalowaną przyniesie (podmienić pliczki bo ja mam podczas wypakowania błąd partu 030 i to może dlatego ??:O) okaże się ;d zwijam do szkoły ;d czekam na dalsze propozycje ;)

Opublikowano

Ale ogarniasz że z XP FIFA 13 NORMALNIE DZIAŁA ?! U KAŻDEGO ?! działała ale tak jakby się plik uszkodził bo daję stary gry wybieram zespoł stroje i jak jest ta arena przedmeczowa też czarna potem daje esc (żeby wystartowal mecz) i czarny ekran tylko nazwy itp.

stery aktualne wsyzstko ok ALE CO TO MOŻE BYĆ ?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...