Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odzyskanie konta

zabiskok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, ten riot jest jakiś walnięty. napisałem całe informacje które miały być opisane a oni ustawili status rozwiązany i nic nie odpisali... to jakaś ściema czy jak ?

Opublikowano

Po prostu mogli się pomylić. Oni mają tysiące zgłoszeń dziennie od Graczy w różnych problemach, a w Team Riot pracuje ograniczona ilość osób.

Mimo, że starają się wykonywać swoją pracę jak najlepiej, jest szansa, że wkradła się pomyłka.

W tym przypadku napisz kolejny wniosek o odzyskanie konta. W tym wniosku załącz informacje, takie jak:

- dzień, w którym kupiłeś jakąś postać(wraz z godziną dałaby większe przekonanie tożsamości)

- jeśli kupowałeś coś za RP, najlepiej podać nr telefonu/PayPala/Ukash/x

- określić ostatnio kupioną skórkę/postać

- kiedy konto było założone(przybliżona data)

- ilość championów

- skórek

- ilość RP ostatniego pozytywnego logowania(przez Ciebie)

- ilość PZ ostatniego pozytywnego logowania(przez Ciebie)

- jeśli było z reflinka, to podaj nick osoby, która Cie zwerbowała

- e-mail, który był przypisany do konta, w czasie, gdy owe konto posiadałeś.

Ważne:

Jeśli zamieszczasz informację o kupionej postaci/skórce/runie i nie jesteś pewien dokładnej daty kupna, to podkreśl informację, że nie jesteś pewien, czy podany czas jest dokładny.

Riot może to odebrać za próbę wyłudzenia cudzego konta i może mieć wątpliwości odzyskania konta.

Opublikowano

Ale nie chodzi o odzyskanie poprzez wpłatę... mi konto ukradli...

Trzeba było załączyć informacje w 1 poście, teraz każdy pyta o te bany za rp bug, tak więc do tego się odwołałem.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...