Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o koncie premium za 1 zł :P

Bronek41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież każdy wie (kto ma rozum*), że takie konta to ściema...

Albo dają konto z którego korzysta 4598 osób.

Ostatnio zaczęli pisać malutkim druczkiem na końcu strony żeby nie mieć problemów z sądem i policją.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja tez kiedyś naknołem sie na fake kupilem a nie zaplacilem 1zl tylko 12zl i nic nie dostalem bo wiadomosc zwrotna to niestety nie mogłeś zrealizować tej transakcji..

a ponadto posłało moim kolegom na skype takie cos hej ja kupilem tanio minecraft a ty? LINK

i kumpel tez sie nabral tak jak ja... a ja dostalem to od kumpla.

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Macie racje... kto normalny kupiłby konto za 100zl a sprzedawał za 1zl ?

Opublikowano

Jeśli ktoś uwierzył w Minecrafta za złotówkę czy też za SMSa to jest po prostu głupi.

Nigdy nie wierzcie w takie bujdy, tak czy inaczej będziecie tylko stratni pieniędzy.

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Jak ktoś głupi i szuka sposobów na ominięcie durnych 80 złotych to niech płacze. Ale serio, takie strony powinny być zgłaszane, usuwane i karane.

Piszemy petycje do prezydenta o giftcode które nie są kupowanie na minecraft.net Kto sie podpisze?

Opublikowano

Widziałem kiedyś jeszcze lepszy myk.
Otóż koleś sprzedawał po 10 zł konta na stronie minecraft.net, które pozwalają na grę w trybie Creative na stronie.

Tyle, że ogłoszenie sformułowane było w taki sposób, iż można to było wziąć za konto z gift codem. :)

Nawet można było podać nick i hasło :D

Opublikowano

Te konta to głupie oszustwa. A nowi gracze się dają nabrać. Kupią a potem się dziwią że na każdym serwerze BAN :P

Gość michal12386
Opublikowano

to że premium za 1zł to nic dają jeszcze niby programy za free wpisujesz login i hasło i to wygląda jak by dawało premium ale tylko wysyła passy na jakiś email rzałosne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...