Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV włączenie gry

JBKrafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, przejde od razu do rzeczy. Chodzi o to że gra nie chce mi się włączyć.

Sprzęt:

8gb ram

Radeon HD 7750

AMD FX-4100 Quad Core 3,60 GHz

Windows 7 ultimate Service pack 1 64bit

A więc kiedyś(ok.2mc temu) chciałem zagrać w GTA IV i pobrałem je z torrentów, za pierwszym razem zainstalowałem odpaliło ale lagowało, postanowiłem przeinstalować, po reinstalce nie działało (próbowałem 5 razy) więc olałem to.

Dziś od kolegi dostałem oryginalne GTA IV. Od razu wziąłem się za instalacje.. i bach! nie działa. Pomijając fakt że RGSC samo się nie zainstalowało to gra się nie odpalała.. znacyz robiło się to okienko konsoli i było że przestał działać, potem ustawiłem żeby odpaliło w trybie zgodności z Win 2000 i uruchomiłem jako admin. Wtedy włączyła się konsola i wyłączyła, bez żadnego błedu ani nic.

Postanowiłem zainstalować patcha 1.0.7 pomijając już zabawe z błędami przed instalacją w końcu zaczęło się instalować.. w połowie wyskakuje błąd że jakiś tam kod jest nierozpoznawany czy jakoś tak. Sprawdziłem czy to ten kod z oryginała i nie. To nie był ten, podejrzewam że to był jakiś z pirata. Usunąłem całą gre i RGSC Revo uninstallerem ale dalej tak samo (PS. Czy podczas usuwania po skanowaniu w reje nie pownno mi wyświetlić co z rejestru chce usunąć? Bo jak tak to spróbuje jeszcze raz(nie wyświetliło mi tego))

Jak to naprawić, chce uniknąć formata.

Edit: Robie jeszcze jeden reinstall

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...