Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Co mogę poradzić na ten błąd ?

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam windows 8 i mam to czasami z 2 razy na jakieś 4 godz gry najczyściej przy ładowaniu mapy

Dzięki za plik podmienię go wieczorem bo teraz gram

334qlo8.jpg
Opublikowano

Mam windows 8 i mam to czasami z 2 razy na jakieś 4 godz gry najczyściej przy ładowaniu mapy

Dzięki za plik podmienię go wieczorem bo teraz gram

Też tak mam czasem. Na to już rady chyba nie ma. Reinstallowałem grę dużo razy nic nie daje. Po prostu crash. A dwa razy na 4 godzinki to i tak mało ;) Więc tutaj chyba się nic nie zdziała.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Aha skoro masz to samo no to nic niestety nie pomożemy skoro ty też nic temu nie zaradziłeś/łaś no a rzeczywiście z 3 razy na 4 godz to niewiele ale jednak czasem denerwuje

334qlo8.jpg
Opublikowano

Aha skoro masz to samo no to nic niestety nie pomożemy skoro ty też nic temu nie zaradziłeś/łaś no a rzeczywiście z 3 razy na 4 godz to niewiele ale jednak czasem denerwuje

To po prostu zwykły crash. Na XP tego nie ma. Nexon i tak już je sporo naprawił. Trzeba tylko tego errora przetrzymać bo na niego nie ma żadnej rady.

// Na przyszłość takie tematy rób w dziale głównym.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Aha ok od niedawna korzystam z tego działu na tym forum i nie wiedziałem gdzie pisać ale masz rację trzeba czekać aż naprawią dzięki za pomoc

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...