Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] Co z tą grą się dzieje?

YankeS96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż po długim czasie nie graniu w moją ulubioną gierkę (ok 3 miechy) wbijam na stronę i oto moje słowa które wypowiedziałem jaki pierwsze:

"Co to kurwa ma być?" za przeproszeniem, gra się zjebuje z dnia na dzień. Ta gra to już nie fps tylko jakieś popierdolone RPG z delikatną nutką strzelania. Kiedyś kochałem grać w tą gre, odkąd przejęli ją inni ludzie jest już dla mnie jednym wielkim gównem które nie ma nic wspólnego z tym czym było wcześniej czyli kreskówkowym FPS'em o tematyce II w.ś. Dodają cały czas jakieś popierdolone bronie począwszy na słynnym drake fire, zamiast zakończyć to na broniach z MoH'a Tier 1. Owszem mogli dodawać jakieś bronie ale sensowne a nie wyjebane z kosmosu(dosłownie).

Dobili mnie już całkiem tym przegiętym ulepszaniem broni za kase!&@%!@#%!@ CO TO MA BYĆ JA SIĘ PYTAM. Nooby kupują sb wszystkie ulepszenia ,drake fire etc i kampią gdziekolwiek sie da. Jeszcze dzisiaj jakieś helikopterki ZA PIENIĄDZE ! To tak samo jakby czołgi były za hajs What the fuck is this?! zamiast umilać grę graczom tylko ją psują i liczą pieniądze od napalonych dzieci na nowe super kosmiczne bronie , stroje i ulepszenia. I tak te 3 miechy temu kiedy wszedłem w moich znajomych (w bfh) na 500 znajomych grało koło setki a teraz? Patrze a tam max 20, czyli gra traci na popularności :D

Sory za błędy ort. Byłem pod wpływem emocji :)

Oto moja opinia na temat tego czegoś, czym się stało jakiś czas temu.

Pozdrawiam Adrian :) ps. Chce ktoś kupić dobre acc do bfh? Pw.

Opublikowano

Wyraziłeś swoją opinie .. Spoko , ja tak nie uważam ta gra rozwija się w dobrym kierunku moim zdaniem. Po pierwsze na helikoptery ludzie czekali od dawna i to jest fajna rzecz fakt faktem że są za sare ale to może i fajnie bo w każdym miejscu możesz go wyciągnąć i lecieć a nie iść i szukać lotniska. Po drugie dragon jest zakazany na wielu serwach i za często to go nie widać , zresztą może i wali dobrze ale trzeba nim umieć grac. Po trzecie może nie wiesz ze dodali jeszcze coś takiego jak WAR ROOM i KONTO PREMIUM.

Opublikowano

Aa to War Room nie wiem , a o tym acc premium to wiem. O co chodzi w tym war roomie? Czy to ma polepszyć grę ?

Btw I tak nikt nie podważy tego że ta gra jest już w pewnym stopniu Pay to win ... :< To ulepszanie broni boli mnie najbardziej ze wszystkiego..

Opublikowano

Twoje zdanie na temat tej gry. Moje zdanie jest zupełnie inne - EA wreszcie - powoli, krok po kroku - wchodzi na dobrą drogę. Nie grałeś pare miesięcy, więc nie wiesz, co się działo z BFH w tym czesie, jakie zmiany EA wprowadzała - jak reagowali na to inni gracze. Od pewnego czasu, od dodania broni rozpylająco-trujących oraz dodania War Room ( teraz nie Beta ) wreszcie chce mi się grać w BFH. Broń jest z II wojny światowej, a War Room ma udoskonalić grę. Dzisiaj zrobili mały Update nowości, dodając nowe prezenty ( lub nagrody ) za zwycięstwo/porażkę. Mnie się bardzo podoba, tym bardziej, że War Room wyszedł z wersji Beta. Z tym Premium Acc nie jest najgorzej - kupując to, masz pare przywilejów - np. 2 Daily Clawy, klucze do skrzyń co pare dni czy Sklep Premium. Takie jest moje zdanie na temat BFH :)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Ta gra idzie na dno. Tonący brzytwy się chwyta. W tym przypadku easy wyciska na maxa kasę z graczy, poniewaz odnotowali duzy spadek kupowania funds. Wy serio sądzicie, ze te dodatki typu premium jest dodany z myslą o dogodzeniu graczom? Kupując to zyskujecie opłacalne promocje na itemy, przez co wydajecie kupę pieniędzy by nałapac jak najwiecej ”tanich” przedmiotow. Gra coraz gorzej chodzi. Jak przez 4lata chodziła u mnie normalnie, to teraz mam sciny w znacznym stopniu, mimo ze posiadam i3 i 4gb ramu.

Opublikowano

Ta gra idzie na dno. Tonący brzytwy się chwyta. W tym przypadku easy wyciska na maxa kasę z graczy, poniewaz odnotowali duzy spadek kupowania funds. Wy serio sądzicie, ze te dodatki typu premium jest dodany z myslą o dogodzeniu graczom? Kupując to zyskujecie opłacalne promocje na itemy, przez co wydajecie kupę pieniędzy by nałapac jak najwiecej ”tanich” przedmiotow. Gra coraz gorzej chodzi. Jak przez 4lata chodziła u mnie normalnie, to teraz mam sciny w znacznym stopniu, mimo ze posiadam i3 i 4gb ramu.

Każdy ma swoje zdanie ... Premium dodali po to, aby - zgadzam się - zarobić przy okazji, ale i dogodzić graczom. Dzięki Premium masz dostęp do 2 Claw dziennie, kluczy do skrzyć co pare dni czy Sklepu Premium, gdzie masz wybór ofert po przecenie. Do tego, oczywiście, dostęp do skarbca. Popatrz na to z tej strony ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

haha na i 3 i 4 giga ramu ci się tnie to chyba sprzedawca komputerów zrobił cie w chu,, i sprzedał ci intel pentium 4 ale nie bo na tym też dobrze chodzi to więc może pentium 3 i 2 mb ramu ;D Chlopie ja przez ponad rok ciągnełem tą grę na P4 i nie miałem problemów a oni się optymalizacji nie czepiają bo by stracili graczy i nic pod tym wzgledem nie zmieniają .. koniec .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...