Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]IslandWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ale dla mnie uSkyblock nie pasuje ! @ref Pomóżcie już mam wszystko gotowe w IslandWorld tylko te itemy ! Ponieważ otwieram serwer bez hamachi pomożecie ?

sygnaturka.png
Opublikowano

W pliku konfiguracyjnym nie ma ustawień przedmiotów które są na start w skrzyni , są one generowane automatycznie , brane są pod uwage pierwsze misje i przedmioty które znajdują się w skrzyni właśnie w wykonaniu tej pierwszej misji pomagają. Przynajmniej nic mi nie wiadomo o konfiguracji dlatego też plugin uSkayBlock jest zdecydowanie lepszy.

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Ale to nie rozwiązuje mojego problemu :( Będę Płakać bo chciałbm już dodać te itemy i otworzyć serwer !

sygnaturka.png
Opublikowano

Mówię że uSkyblock nie rozumiem go a IslandWorld już troche bardziej więc proszę o pomoc! Naprawde nikt nie wie jak dodać te itemy ?@ref

sygnaturka.png
Opublikowano

Kloss byłem na bukkit i tam każą pobrać worldedit wiec pobralem ale ja chciałbym wgrac swoje ireny do skrzyni

Itemy*

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...