Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co jestesć

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć własnie przyszedłem z szkoły i myślę co by tu zjeść, pomyślałem że zapytam userów mpc forum i tak też zrobie. Jak coś to w mojej lodówce jest dużoo sera bo go uwielbiam na obecną chwile mam tak oscypka te takie nitki wędzone dosyć sporo i oczywiście żółty ser 2 opakowania :). I co mi radzice przyrządzić tak do przekąszenia.

Opublikowano

jedna osoba coś zaproponowała. aktualnie 6-7minut pozniej jestem na tym temacie tylko ja i założyciel tematu. jaki z tego morał? wszyscy mają w dupie to co masz sobie zjeść a to jest jedynie spam

Opublikowano

jedna osoba coś zaproponowała. aktualnie 6-7minut pozniej jestem na tym temacie tylko ja i założyciel tematu. jaki z tego morał? wszyscy mają w dupie to co masz sobie zjeść a to jest jedynie spam

mówiłeś coś ??

Opublikowano

mówiłeś coś ??

to mówił żebyś nie robił z siebie idioty bo zaraz będziesz się pytał czy możesz się wysrać . Myślę że to troll kolejny .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

to mówił żebyś nie robił z siebie idioty bo zaraz będziesz się pytał czy możesz się wysrać . Myślę że to troll kolejny .

nie to nie "troll" po prostu chciałem zobaczyć na jakim poziomie jest tu kultura ale widze że bardzo niska

Opublikowano

nie to nie "troll" po prostu chciałem zobaczyć na jakim poziomie jest tu kultura ale widze że bardzo niska

no to już wiesz , żegnamy , za to twój poziom debilizmu rośnie , myślisz że będziesz z użytkowników debili robił , myślę żeby zamknąć temat bo widać że to troll , a po co mają się sypać warny .

co to do tematu chyba sobie serka zjedz.

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

no to już wiesz , żegnamy , za to twój poziom debilizmu rośnie , myślisz że będziesz z użytkowników debili robił , myślę żeby zamknąć temat bo widać że to troll , a po co mają się sypać warny .

co to do tematu chyba sobie serka zjedz.

masz racje dojdzmy do porozumienia prosze zamknąć temat

Opublikowano

kultura? zwróć uwage na poziom inteligencji! co to kulinarne forum czy coś? były już osoby z tematami którą ręką się podcierasz.

Opublikowano

Może zjedz coś do jedzenia? Co ty na to?

Zrób jajko w koszulce na chlebie z żółtym serem. Mi też przy okazji możesz zrobić.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...