Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbudowanie eq ninja 75lvl

xDDDDDDPPPPPPPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Ostatnio postanowilem wrocic na swojego daggera 75lvl jednak nie posiadam zadnego eq. Mam dropka 35lvl jednak tez jest pusty. Jak zaczac zeby zarobic chociaz na to podstawowe eq.

PS. Dawno nie grałem prosze o wyrozumialosc , S1 monastyr

9gm1.jpg

Opublikowano

Zacznij na dwie postaci łowić ryby . Gdy będziesz miał już troche kasy kup eq dla dropka do m2 i zacznij dropić na metinach a potem kupisz za to eq dla ninjy.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zacznij łowić ryby oraz kopać rudy , zarobisz na tym kilka kk po czym zakupisz jakiegoś fms'a +9 oraz eq +6/7

i będziesz mógł iść wojem na metki do M2 na których zarobisz już niezłą kasą z KU i KD.

u6pv.jpg

Opublikowano

Tak jak Up innego wyjscia nie ma , ew jeszcze wziasc sobie misje na pierscionek zareczynowy , jin hee zabijesz z mieczem +0 xD , a za pierscionek kilka kk wyciagniesz tak ze 2x i masz fms +9 ^^

Opublikowano

Siemanko. Ostatnio postanowilem wrocic na swojego daggera 75lvl jednak nie posiadam zadnego eq. Mam dropka 35lvl jednak tez jest pusty. Jak zaczac zeby zarobic chociaz na to podstawowe eq.

PS. Dawno nie grałem prosze o wyrozumialosc , S1 monastyr

Nowy dropek na początek do m1, zarobisz na EQ i założysz na 35, później nim zarobisz na EQ do ninji.

Opublikowano

Innej opcji niż łowienie ryb nie masz :P Jak juz inni pisali na rybach można się dorobić ładnie :D A potem metki w m2 ewentualnie w Dolinie Orków ;D

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Rób nowe postacie (dostajesz skrzynie uczucia)

Wbijaj nimi 20lv, następnie bonuj jakieś FMS +0-9 aby miały SR 35+.

Z takiego czegoś można zgarnąć bardzo dużo YANG :)

Opublikowano

Skrzynie uczucia ? :-P

tak jak upy, rudy i rybki i eq na dropka.

Ew. Yangi na allegro

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...