Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] Rei - WarZ ESP Overlay Hack [War] v0.7.8

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1364743412-U173186.png

Rei - WarZ ESP Overlay Hack [War] v0.7.8
1364743454-U173186.png
Windows 7

1364749225-U173186.png

Pliki wrzucamy do folderu z grą, gdy wejdziemy już na serwer w warz klikamy na Rei.exe prawym i uruchamiamy jako administraotr

1364743445-U173186.png
Wiem że stare ss'y ale zawszę sobie przypominam jak skończe grać ;]

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Aaa poprawiłem

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

Mam problem pomożecie?Gdy włączam cheata jest wszystko fajnie po za tym że widać go tylko na pulpicie,a gdy przełączam się na ekran WarZ to znika i tak w kółko

Również mam ten problem , napisałem również na innym forum więc gdy odpiszą dam znać ^.^

Opublikowano

Również mam ten problem , napisałem również na innym forum więc gdy odpiszą dam znać ^.^

Też mam taki problem. ;D Posiadam Windows 8 64 bitowy i za cholere nie wiem co może być przyczyną. ;D

Opublikowano

Działa na update WarZ 18.04.2013 ???

Tak

Opublikowano

Zaraz mnie szlag trafi, autor nie napisał oczywiście że cheat musi być na warZ w modzie okienkowym żeby było widać interfejs w grze!

Bo to jest oczywiste przy KAŻDYM cheacie do WARZ? :O

Opublikowano

Tylko, że ja mam w trybie okienkowym i nie działa. ;D

Może na widnows 8 nie działa ?

Opublikowano

Ja mam podobny problem hack włącza mi się dopiero jak wyłączę grę a gdy drugi raz ją uruchomię to hack nic nie pokazuje w grze.Mam Windows 7 i mam wersji okienkowej i otwieram przez admina , więc o co chodzi?!

Opublikowano

Koło zegarka wcisnijcie na ikonke REI'a...........

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...