Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sprzedaż postaci

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam pewien dylemat, otóż są 3 opcje:

-kupno dopalacza i kupno irelii dzisiaj (choć Xin i Riven powoli nudzą mnie)

-sprzedaż Riven którą mi idzie w miarę dobrze ale nie super i kupno irelii + czegoś jeszcze

-sprzedaż Siona którym kompletnie nie gram (choć tani, to będę mógł od razu kupić irelię)

Ogólnie to dążę do kupna irelii, tylko nie wiem w jaki sposób ten cel osiągnąć żeby było opłacalnie

Opublikowano

Siemka. Mam pewien dylemat, otóż są 3 opcje:

-kupno dopalacza i kupno irelii dzisiaj (choć Xin i Riven powoli nudzą mnie)

-sprzedaż Riven którą mi idzie w miarę dobrze ale nie super i kupno irelii + czegoś jeszcze

-sprzedaż Siona którym kompletnie nie gram (choć tani, to będę mógł od razu kupić irelię)

Ogólnie to dążę do kupna irelii, tylko nie wiem w jaki sposób ten cel osiągnąć żeby było opłacalnie

Skoro idzie Ci troche Riven to ja zostaw

Wydaje mi sie ze tak na szybko dobra decyzja bylaby nr 3.

sstwc.jpg

Opublikowano

Osobiście nie patrzyłbym na cenę postaci, tylko na częstotliwość gry nią.

1. Dobry sposób, tylko jeśli znudzą ci się twoje postacie możesz też pograć tymi z rotacji.

2. Jeśli idzie ci w miarę dobrze to zostaw ją. W jungli na rankach jest nadal bardzo dobra.

3. Skoro nim nie grasz to można sprzedać, co prawda tani ale lepiej te IP'ki wykorzystać na inną postać.

Ja wybrałbym opcję 3, ewentualnie 1.

Opublikowano

Nie sprzedawaj nic :) Co to jest uzbierać 4,8k pz ? Jak często grasz i wygrywasz to nie jest problem :> 4 dni i na luzie 4,8 pz

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...